20 жовтня 2021

Муніципальна няня КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ПРАВОкуємо"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 20.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Без штрафів - ігнорують: чи можливо домогтися дотримання карантинних вимог у громадському транспорті

За добу у місті - 60 нових інфікованих. Зафіксовані два летальні випадки. На сьогодні з діагнозом Covid у Кривому Розі лікуються більше тисячі трьохсот пацієнтів. Заповненість ковідних відділень у лікарнях - понад 81 відсоток. Статистика красномовна. Не менш промовиста і ситуація, яку щодня спостерігають криворіжці зокрема в громадському транспорті. Люди переконані, на відповідальність покладатися не варто. На ситуацію може вплинути хіба що тотальний контроль і реальні штрафи. Продовження теми - в сюжеті Дар'ї Юзькової.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Завтра поїдуть не всі: з 21 жовтня за межі області поїдуть лише пасажири з ковід-сертифікатами

До пункту призначення потраплять не всі. Такі нерайдужні перспективи відзавтра очікують на криворіжців, які планують поїздку до інших регіонів, не маючи при цьому сертифікату вакцинації або ПЛР-тесту. Подробиці - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сертифікат як перепустка: документ про вакцинацію проти коронавірусу виходить на чільне місце в щоденних потребах

Сертифікат як перепустка. Документ про вакцинацію проти коронавірусу виходить на чільне місце. Хоч би куди зібрався городянин сьогодні - необхідно з собою мати підтвердження факту імунізації. Що це за документ, як і де його отримати, хто має право перевіряти його наявність? Дізнавався Денис Пляц.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Алгоритм для хворого: як отримати медичну допомогу у невідкладних станах

Коронавірус - велика, проте не єдина медична проблема. Як діяти у разі гострого захворювання, куди звертатися у невідкладних станах і на яку допомогу розраховувати в медичних закладах. Актуальний алгоритм взаємодії пацієнтів з медиками, - у сюжеті Надії Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Врізався у стовп: 17-річний водій у реанімації

17-літній водій не впорався з керуванням і врізався в стовп. ДТП сталася близько опівночі у Саксаганському районі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Реабілітація дітей: сьогодні харківські медики консультували малих криворіжців, хворих на ДЦП

Сьогодні за сприяння депутатів від Блоку Вілкула "Українська перспектива" до нашого міста прибули фахівці Українського науково-дослідного інституту протезування. Мета візиту - оглянути, надати консультації та відібрати дітей з церебральним паралічем для реабілітації та лікування у Харкові. Більше розповість Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Школа урбаністики: мешканці Вечірнього разом європейськими експертами планували майбутній вигляд свого мікрорайону

У місті триває реалізація проєкту з реконструкції мікрорайонів. Що збудувати і що покращити - визначають самі мешканці житломасивів. Вони ж і оцінюють якість робіт. Сьогодні жителі Вечірнього разом європейськими експертами з урбаністики планували майбутній вигляд свого мікрорайону. Валерій Кожухар розповість більше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рання діагностика - більше надії: сьогодні у світі говорять про проблеми боротьби проти раку молочної залози

Сьогодні - Всесвітній та Всеукраїнський день боротьби проти раку молочної залози. Це найпоширеніша онкологічна недуга серед жінок усіх країн. На ранніх стадіях може себе не проявляти. Отож мета цього тематичного дня - привернути увагу суспільства до проблем ранньої діагностики і лікування раку молочної залози.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізька осінь: у центрі творчості Разом відкрилась персональна виставка Віталія Мельниченка

У Центрі творчості інвалідів "Разом" відкрилась персональна виставка робіт Віталія Мельниченка. Натхнення художника - осінь. Романтику, різнобарв'я та настрій криворізької осені на полотнах одними з перших бачили наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стріт-арт по-криворізьки: команда художників прикрасила кілька зупинок у Металургійному районі

Стріт-арт по-криворізьки. Зупинки громадського транспорту продовжують перетворюватися на яскраві локації - сторінки історії Кривбасу. Кілька таких розташовані в Металургійному районі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Осінній позитив: про тонкощі азійської національної кухні - у професійне свято кулінарів

Свято під професійним соусом. 20-те жовтня - Міжнародний день кухаря. Святу - 17 років. Для людини це вік експериментів, ідей та сміливих пошуків. Поекспериментували з нагоди цього дня і наші журналісти. Робили це в унікальному для Кривого Рогу закладі корейської кухні. Як смакувало - у рубриці "Осінній позитив" розкаже Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки