25 жовтня 2021

Бітникi КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
Життя у мережі КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
Як побороти осінню хандру? КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ЛедіЛенд"
Випуск № 119 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 25.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 25.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Батареї теплішають: відучора в Кривому Розі розпочато запуск тепла в житлові будинки

Тепліє. Відучора в Кривому Розі розпочався запуск тепла у житлові будинки, дитячі садки, соціальні заклади. Більшість котелень вже у роботі. Сьогодні запрацювали і котельні державної «Криворізької теплоцентралі». Іван Проводов дізнавався про ситуацію на понеділок.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дитина випала з вікна: 9-річна дівчинка - у лікарні

Дивом вижила: 22-го жовтня з вікна четвертого поверху випала дев'ятирічна дівчинка. Нещасний випадок стався в будинку по вулиці Соборності. Стан здоров'я дитини задовільний, вона проходить обстеження та лікування в травматологічному відділенні. З подробицями - Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Людина під завалами: чоловік намагався дістати метал і загинув

Трагічний випадок стався у суботу в селищі Гранітному Криворізького району. 31-річний чоловік вирушив по металобрухт. Об’єктом пошуків став покинутий завод залізобетонних конструкцій. Чоловік потрапив під завали, і врятувати його не вдалося. Майже добу співробітники ДСНС діставали тіло з-під уламків бетону.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підтримка ідей: стартувало голосування за проєкти Громадського бюджету

Голосування за проєкти Громадського бюджету - 2022 стартувало. І з першого дня криворіжці демонструють високу активність - майже 16 тисяч учасників на 15-ту годину. Сьогодні за кількістю відданих голосів першість - за освітніми проєктами.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Понівечили пандус: на вході до парку невідомі зламали огорожу пандуса

В парку Мершавцева у ніч з суботи на неділю орудували вандали. Невідомі понівечили огорожу пандуса на центральному вході. Сьогодні її відновили, та у благодійному фонді "Громадська ініціатива мешканців Кривбасу" заявляють про необхідність встановлення у парку відеонагляду.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чим дихаємо: моніторинг якості повітря здійснюють у місті в 25 точках

Четвертий рік у Кривому Розі ведеться моніторинг якості атмосферного повітря. Лабораторні дослідження здійснюють за рахунок коштів міського фонду охорони навколишнього середовища. Про порушення норм викидів інформують органи державного контролю.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Полімерний гнучкий рукав: інноваційні технології на КП "Кривбасводоканал"

Унікальний в Україні інноваційний метод прокладання труб з використанням полімерного гнучкого рукава вже не вперше застосовують на комунальному підприємстві "Кривбасводоканал". Ця технологія не потребує багато часу, дозволяє зберегти інженерні комунікації та не порушувати благоустрій прилеглої території. На минулому тижні водопостачальники відновлювали за новою методикою пошкоджену ділянку самопливного колектора на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Єсеніна. 25 метрів труб відновили за одну ніч. Новітня технологія заміни труб дорожча, ніж траншейний метод.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Екологічна акція: в парку Мершавцева 10-ий рік дотримуються традиції осіннього висадження дерев

Парк Мершавцева буде зеленішим. В суботу кілька десятків волонтерів висадили дерева у популярному місці відпочинку городян. Акція – традиційна. Проводиться вже 10 років. Денис Пляц бачив екологічну акцію.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки