22 листопада 2021

Коханець леді Чаттерлей КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
Жіночі практики КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ЛедіЛенд"
Між пеклом та раєм КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Бесіди про вічне"
Випуск № 123 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 22.11.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 22.11.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Усі школи Кривого Рогу відкрилися після карантину: усі заклади - з теплом, - директор міського департаменту освіти і науки

За інформацією міського департаменту освіти і науки, 98 відсотків працівників галузі освіти міста вакциновані проти ковід 19. Близько 130-ти працівників вимушено відсторонені від роботи через категоричну відмову від вакцинації. Така ситуація дає право працювати навчальним закладам в очному режимі. Нині частина вишів та закладів профтехосвіти продовжують змішане навчання: офлайн та дистанційно. А криворізькі школи відсьогодні відкрили двері для учнів усіх класів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знову до школи: відсьогодні учні всіх криворізьких шкіл повернулися за парти

Відновлення занять у звичному режимі після місяця канікул та дистанційного навчання стало подією і для вчителів, і для дітей та їхніх батьків. Учні діляться, скучили за друзями та цікавими шкільними подіями. А педагоги констатують - життя у школі повертається до свого звичного русла, хоча й з дотриманням протиепідемічних правил.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДЮСШ відновили роботу: спортивні школи зустрічають понад 8,5 тисяч вихованців

Сьогодні відновили роботу всі десять ДЮСШ Кривого Рогу. Спортивні школи знову зустрічають вихованців, а це - понад вісім з половиною тисяч дітей. Як повідомляють у міському спорткомітеті, в усіх закладах сповна витримані протиепідемічні вимоги, що встановлені урядом для червоної зони.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Творчість - офлайн: після вимушеної перерви відкрились і школи мистецтв

І до спортивних, і до мистецьких перемог криворізькі діти знову ідуть разом з наставниками. Після вимушеної перерви відкрились і школи мистецтв. Художнє та музичне відділення третьої музичної школи відвідують понад 400 дітей. Вчитися мистецтву онлайн можна, діляться діти, але погоджуються зі своїми педагогами - краще робити це у звичному режимі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на Нікопольському шосе: у зіткненні вантажівки і легкового авто загинув водій Славути

Смертельна аварія сталася вчора у Довгинцівському районі. На Нікопольському шосе зіткнулися вантажівка Вольво та легковик. Тіло водія «ЗАЗ-Таврії» заблокувало в понівеченій автівці. Чоловіка без Ознак життя дістали рятувальники. Допомога медиків знадобилася пасажирці цього авто. Як стало відомо сьогодні, аварія сталася через те, що водій вантажівки Volvo був нетверезий. Про це повідомили у поліції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на 173 кварталі: двоє постраждалих - у лікарні

У п'ятницю увечері на перехресті вулиць 200-річчя Кривого Рогу та Миколи Світальського зіткнулись ВАЗ та Ауді. Водії та пасажири обох автівок отримали травми. Щоб дістати постраждалу жінку з Lada Priora, на місце прибули співробітники ДСНС. Пасажирку міцно затисло металевими конструкціями. Визволяли її за допомогою гідравлічного інструмента. Усіх травмованих доправили до другої міськлікарні. Двоє постраждалих - зараз під наглядом лікарів тисячки.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спричинив ДТП і накинувся на поліцейських: суботня пригода на Зарічному

Спричинив ДТП і накинувся на поліцейських. На мікрорайоні Зарічний увечері 20-го листопада зіткнулися Volkswagen і Mitsubishi. В аварії постраждав водій Mitsubishi. З травмою голови його забрали в лікарню. Коли на місце ДТП прибули патрульні, водій Volkswagen вів себе украй емоційно. Він прокусив руку поліцейському та вдарив нацгвардійця. Аби врегулювати конфлікт, на місці аварії працювало 3 екіпажі патрульних і двоє нацгвардійців. Очевидці кажуть - водій поїхав на червоне світло і мав ознаки алкогольного сп'яніння.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки