04 січня 2022

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 04.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Згоріла піцерія: на 96-му кварталі сьогодні сталася масштабна пожежа

Сьогодні ближче до обіду район 96-го та прилеглих кварталів огорнув дим. Палало кафе. Рятувальники гасили вогонь близько двох годин. Зсередини будівля вигоріла вщент, люди на пожежі не постраждали. З місця пригоди - Денис Пляц.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Неспокійні свята: за чотири святкових дні в місті сталося понад 20 пожеж

Під час святкових вихідних надзвичайники працювали у посиленому режимі. В період з 31-го грудня по третє січня у Кривому Розі сталося 22 пожежі. 12 з них – у житловому секторі. Під час займання у квартирі на вулиці Світальського постраждали двоє криворіжців.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Небезпечні забави: двоє людей постраждали внаслідок необережного поводження з піротехнікою

У новорічні свята двоє людей постраждали внаслідок вибухів піротехніки. Про це повідомляють криворізькі рятувальники. Жителя Широківського району після новорічних забав госпіталізували.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Затримали на хабарі: викриттям розпочався рік для керівника управління Держпродспоживслужби

Хотів отримати 26 тисяч гривень, натомість потрапив до рук правоохоронців. Так невдало розпочався рік для керівника одного з міських управлінь Держпродспоживслужби. Посадовець вимагав хабар від підприємця, але все пішло не за планом.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нововведення набуло чинності: з першого січня ФОПи зобов'язані використовувати реєстратори розрахункових операцій

З першого січня майже усі фізичні особи-підприємці зобов'язані використовувати реєстратори розрахункових операцій. Поки що звільнені від такої необхідності лише ФОПи 1-ї групи. Чи готові до цього підприємці, та як вплине нововведення на малий бізнес - з'ясовувала Тетяна Васильєва.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Псевдозамінування: сьогодні поліція отримала повідомлення про замінування декількох дитсадків та шкіл

Сьогодні до поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування декількох дитсадків та шкіл. Як з'ясували правоохоронці, це був хибний виклик.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пам'яті металурга: на 78-му році пішов із життя Почесний громадянин Кривого Рогу Анатолій Сторожук

Не стало легенди трудового Кривбасу. Тридцять першого грудня на 78-му році пішов із життя ветеран історичної "Криворіжсталі", Герой Соціалістичної праці, Почесний громадянин Кривого Рогу Анатолій Сторожук. Знаний у місті і в усій країні металург та громадський діяч залишив по собі безліч виробничих досягнень та добрі спогади тих, хто працював з ним поряд і знав його особисто.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Застрягли під землею: 24 гірники шахти "Октябрська" провели у кліті понад 10 годин

Учора на шахті "Октябрська" Криворізького залізорудного комбінату 24 гірники чергової зміни під час підйому на поверхню більше як на 10 годин застрягли у кліті. Вона зависла в районі 600-го метра. Це сталося по обіді, а піднялися на поверхню гірники лише опівночі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Оновлене шкільне подвір'я: завершився капремонт асфальтного покриття в 41-ій школі

Оновлене шкільне подвір'я. У межах комплексної модернізації території 41-ої школи у навчальному закладі завершили роботи з заміни старого асфальтного покриття. Капітальний ремонт здійснили за кошти міського бюджету.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Творчий подарунок: танцювальна школа Dance Unity влаштувала для криворіжців новорічний концерт

Великий концерт в якості творчого подарунку. Учні та педагоги танцювальної школи Dance Unity підбили підсумки минулого року, презентувавши криворіжцям свої кращі роботи. Півтора десятки хореографічних номерів у виконанні майже сотні танцівників створили для глядачів атмосферу зимового свята. Про мікс грації і пластики - в нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Новорічний заїзд: криворізькі автогонщики проводжали 2021-ий рік на трасі "Кривбас-екстрим"

Криворізькі автогонщики в останній день року провели святковий корпоратив. Як і годиться професіоналам цього профілю - на трасі. За кермо своїх залізних коней сіло 18 учасників. На думку організаторів заїздів, кожен, хто дістався фінішу складної засніженої траси - став чемпіоном. З Кривбас-екстриму - репортаж Ігоря Кононенка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вифлеємський вогонь - у Кривому Розі

Сьогодні біля пам’ятника Козаку Рогу криворізький осередок Пласту урочисто передав містянам частинку священного вогню із самого Вифлеєму. Це щорічна акція, до якої долучаються скаути всього світу. Напередодні Різдва Христового вони передають символічний вогонь, запалений на місці народження Ісуса Христа.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У десятці кращих: у ТОП-10 спортсменів міста - каратистка Софія Назаренко

Боротьба як стиль життя. Віце-чемпіонка чемпіонату Європи з кіокушин карате Софія Назаренко увійшла до топ-десятки кращих спортсменів року. Попереду, вірить спортсменка - ще вищі досягнення.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки