05 січня 2022

Безпека у новорічні свята КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 05.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 05.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Нова покрівля для гімназії: в одному з найстаріших навчальних закладів Саксаганського району капітально відремонтували дах

Майже чотири мільярди гривень - таку суму в 2022-му році місто спрямує на підтримку освітньої галузі. Значні видатки традиційно передбачені на капітальні та поточні ремонти дитсадків та шкіл. А от 17-та гімназія, що в Саксаганському районі, вже увійшла в новий рік з капітально відремонтованим дахом. Тему продовжить Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Реєстрація на пробне ЗНО

Сьогодні стартувала реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Триватиме вона до 22 січня. Цьогоріч пробне ЗНО відбудеться у березні. 19-го учасники тестування матимуть можливість скласти пробний тест з української мови або з мови і з літератури. 26-го - зможуть пройти пробне тестування з одного предмета на вибір. В міському департаменті освіти і науки нагадують, участь у пробному тестуванні - традиційно платна. Та розповідають, як бажаючі можуть зареєструватися.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пожежа на вулиці Камінського: господар квартири - у лікарні

Учора в одному з будинків по вулиці Камінського сталася пожежа. Зайнялося в двокімнатній квартирі на третьому поверсі. Пожежу рятувальники погасили швидко, та полум'я встигло знищити домашні речі. Постраждав 48-річний чоловік.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на вулиці Матусевича: учасники аварії розійшлися за європротоколом

Сьогодні близько 17-ої на вулиці Матусевича сталася дорожньо-транспортна пригода.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Легалізація найманих працівників: співпраця з підприємцями, що надають послуги освітянам

Легалізація найманих працівників - таке завдання не втрачає актуальності. Міський департамент освіти і науки співпрацює з представниками бізнесу, які надають послуги освітянам. Та сприяє детінізації робочих місць у сфері підприємницької діяльності.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чоловік випав з вікна: постраждалий - у лікарні

У Саксаганському районі сьогодні стався нещасний випадок.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тепло Святвечора: християни східного обряду готуються до Різдва

Незабаром християни східного обряду відзначатимуть одне з найважливіших свят у церковному календарі - Різдво Христове. Воно триватиме від Святвечора 6-го січня до Водохреща. Це час для об'єднання сімей, відвідин родичів, подарунків. Головне у ці дні, кажуть священники, не забути про зміст та велич самої події.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Міжнародний розвантажувальний день: 5 січня відзначають дату - нагадування про здоровий спосіб життя

Після щедрих новорічних застіль - час для розвантажувального дня. Саме таку міжнародну дату відзначають п'ятого січня. У розпал новорічних свят вона нагадує людям про здоровий спосіб життя. Як зменшити вплив на організм новорічного банкету, які правила розвантажування раціону після свят - дізнавалась Дар'я Юзькова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Благодійна вистава для дітей: юних глядачів запросили на казку в ПК "Центральний"

Сьогодні у Палаці культури «Центральний» влаштували свято для дітей з громадських організацій «Веселка», «Промінь надії», «Фонд об'єднаних сердець», «Ми можемо», «Сонячні діти Криворіжжя». Про цікаве дозвілля дітей подбали у Фонді Олександра Вілкула "Українська перспектива".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ТИ-ГРА-ШОУ: у театрі ляльок ще можна встигнути переглянути святкову виставу та розважальну програму

Театр ляльок продовжує дарувати маленьким криворіжцям новорічні інтерактиви. Для наймолодших глядачів тут підготували розважальну програму "ТИ-ГРА-ШОУ" та святкову виставу "Мрії збуваються завжди". Згадала себе у дитинстві біля ялинки Дар'я Юзькова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Переможний рік Поліни Черненко: криворізька боксерка - в десятці кращих спортсменів року

Десятка кращих криворізьких спортсменів з олімпійських видів спорту і десять найсильніших в неолімпійських видах. У місті традиційно відзначають кращих за результатами року. І ми продовжуємо розповідати про спортсменів, які прославляють Кривий Ріг. З чемпіонкою Європи з боксу Поліною Черненко поспілкувався Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки