11 січня 2022

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 11.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Загинув солдат із Кривого Рогу: спеціалізована прокуратура проводить розслідування загибелі юнака на Донеччині

На Донеччині, поблизу Авдіївки, загинув 18-річний солдат із Кривого Рогу. Розслідування трагічного випадку проводить спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері об'єднаних сил.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Бустерна доза: більше як пів тисячі повністю вакцинованих криворіжців отримали бустерне щеплення

Вакцину проти ковіду за добу отримало понад дві тисячі городян. Всього у місті вакцинованих - майже 460 тисяч. В тому числі 219 тисяч криворіжців, які отримали дві дози вакцини. Тим часом бажаючі вже мають змогу вакцинуватися втретє. Продовження теми - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Постане перед судом: водій, що спричинив смертельну аварію, скоро опиниться на лаві підсудних

Водій ГАЗелі, який на смерть збив жінку і травмував її 5-річного сина, скоро опиниться на лаві підсудних. Про це повідомляє обласна прокуратура. До суду скеровано обвинувальний акт у цій справі. Детальніше про це – далі у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Справа діда Михея: суд завершив дослідження доказів, наданих стороною обвинувачення

Сьогодні у Жовтневому райсуді продовжили розгляд резонансної справи, що відома як справа діда Михея. 68-річного чоловіка обвинувачують у вбивстві чотирьох людей та незаконному поводженні зі зброєю.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Попит на робочі руки: понад три тисячі криворіжців шукають роботу через центр зайнятості

Майже 1370 вакантних посад - таку пропозицію надає безробітним Криворізький міськрайонний центр зайнятості. Станом на перше січня тут зареєстровані понад три тисячі мешканців міста. Більше як двом з половиною тисячам осіб призначена допомога по безробіттю на період пошуку роботи. Про криворізький ринок праці - в нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зазіхнули на свято: комунальники повідомляють про факти псування елементів нової ілюмінації

Новорічний Кривий Ріг цієї зими по-особливому яскравий. Сотні людей щовечора приходять і приїжджають з різних районів міста на проспект Поштовий та площу Молодіжну, аби помилуватись святковою ілюмінацією. Та нове вишукане видовище - у радість не всім. Комунальникам доводиться відновлювати понівечені елементи гігантських гірлянд.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Залежні від погоди: як впливають погодні гойдалки на самопочуття і як захистити своє здоров'я - поради медиків

Сніг, дощ і коливання температури. Звична картина для криворізької зими. Різка зміна погодних умов, перепади атмосферного тиску - всі ці фактори неабияк впливають на метеочутливих людей. Про причини метеозалежності та способи поліпшення самопочуття в умовах погодних гойдалок розпитувала фахівців Дар`я Юзькова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято одного слова: сьогодні - Міжнародний день "дякую"

Хороші манери, приємні емоції - і все лише в одному слові. Міжнародний день "дякую" відзначають в Україні вже чотирнадцять років. Як часто вдаються до слів подяки криворіжці, що кажуть про вияв вдячності психологи - розкаже Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кращий на водних доріжках: Денис Кесіль - в десятці найсильніших спортсменів року

Десятка кращих криворізьких спортсменів з олімпійських видів спорту і десять найсильніших в неолімпійських видах. Ми продовжуємо розповідати про спортсменів року. Сьогодні наш сюжет - про криворізького олімпійця Дениса Кесіля.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Убивство 4-х криворіжців на Осичках. У суді завершили дослідження доказів у справі діда Міхея

У Жовтневому суді триває розгляд резонансної справи - вбивства 4-х людей, тіла яких знайшли у палісаднику приватного будинку Центрально-Міського району. Обвинуваченим у вбивстві є 68-річний громадянин Л. на прізвисько дід Міхей.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Зазіхнули на свято. Криворіжці п'ять разів псували ілюмінацію на Алеї 200 каштанів

Новорічний Кривий Ріг цієї зими по-особливому святковий і яскравий. Сотні людей щовечора приїжджають з різних районів міста на проспект Поштовий та площу Молодіжну, аби помилуватись вишуканою ілюмінацією. Та нове святкове видовище - у радість не всім. Комунальникам доводиться відновлювати понівечені елементи гігантських гірлянд.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
36-річного криворіжця Михайла Брежнєва розшукали. З чоловіком все добре

Зниклого Михайла Брежнєва розшукали. З чоловіком усе гаразд, - повідомляють у групі  «Пошук-КР».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Нові жорсткі обмеження: в яких місцях заборонили палити і вживати алкоголь?

У виданні "Голос України" оприлюднили зміни до Закону України, який встановлює жорсткі обмеження щодо торгівлі алкоголем та паління в публічних місцях. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Морози, вітер і ожеледиця. Коли ж чекати на відлигу?

Після ще двох днів морозів, 14 січня в Україні очікують відчутне підвищення температури - аж до відлиги. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки