12 січня 2022

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 12.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Перекреслені 49: на Центральному кладовищі сьогодні вшанували пам'ять Костянтина Павлова

Сьогодні на Центральному кладовищі зібралися представники міської влади, друзі та рідні Костянтина Павлова, аби вшанувати його пам'ять. 5 місяців тому загибель криворізького мера шокувала громадськість міста і викликала значний суспільний резонанс у країні. Аби не трагедія того серпневого дня, сьогодні Костянтин Павлов відзначив би 49 років.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В очікуванні нової хвилі: в інфекційній лікарні заповнено більше половини ковідних ліжкомісць

У МОЗ прогнозують, в Україні новий сплеск захворюваності на COVID-19 буде наприкінці січня. В Національній академії наук повідомляють - епідситуація вже погіршується. Криворізькі інфекціоністи готуються до збільшення завантаженості ліжок у ковідних відділеннях. А поки - працюють у вже звичному режимі. Про робочі будні спеціалістів інфекційної лікарні - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Втрата: в зоні ООС загинув боєць 17-ої танкової бригади Віктор Кучеренко

В зоні ООС вчора трагічно обірвалося життя Віктора Кучеренка. 28-річний боєць Криворізької окремої 17-ої танкової бригади загинув від снайперської кулі в районі селища Новотошківське, що на Луганщині.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перевізники просять підвищення: приватні перевізники Кривого Рогу звернулися до влади з проханням переглянути тарифи

Приватні перевізники Кривого Рогу звернулися до влади міста з проханням підняти вартість проїзду в маршрутках. Кажуть, у нинішніх умовах ціноутворення на пальне та запасні частини перебувають на межі рентабельності надання послуг. Аби не зупинитись повністю - пропонують підняти вартість проїзду до 10 гривень, як це зробили раніше в інших містах України. Нині тариф у криворізьких маршрутках складає 8 гривень.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Застілля закінчилося вбивством: поліція розслідує інцидент у селищі Широкому

Застілля закінчилося вбивством. 10 січня в Широкому Криворізького району чоловік завдав своєму знайомому тілесних ушкоджень, від яких той помер. Деталі пригоди з'ясовують співробітники кримінального відділу Криворізького районного управління поліції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знову засніжило: в роботах із снігоочищення в місті задіяні пів сотні одиниць техніки

Прогноз синоптиків на цей тиждень без суттєвих опадів - не справдився. І сьогодні Кривий Ріг опинився у зоні рясного снігопаду. Вже зранку на місто посипав лапатий сніг, укрив дороги, тротуари та зупинки. Мобільні групи працівників комунальних підприємств взялися за снігоочищення. А погода, схоже, пильнувала, аби цієї роботи не було сьогодні замало.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Благодійність при свічках: в БФ "Сундучок" вже рік намагаються вирішити проблему з постачанням електроенергії

Благодійний фонд «Сундучок» - простір доброчинних проєктів для дітей, молоді та дорослих. Тут проходять майстер-класи, діють ветеранський клуб і танцювальна студія. Та вже тривалий час волонтери змушені думати першочергово не про творчість, а про комунальні блага. Вікторія Добровольська знає більше про проблеми фонду.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мій рідний край: журі конкурсу імені Григорія Синиці оцінює роботи юних художників

У Кривому Розі триває щорічний творчий конкурс живопису. Сьогодні у квартирі-музеї Григорія Синиці члени журі оцінювали роботи юних художників з різних областей України. Кращі з них увійдуть до експозиції, присвяченої видатному українському колористу. Атмосферу мистецтва, що панувала в музеї, відчув сьогодні Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зимовий настрій: за сніговими розвагами та красивими фото - до ялинкового містечка

Завтра - чергове свято новорічно-різдвяного періоду. Тим, хто скучив за казковою погодою - природа влаштувала релакс у вигляді хурделиці, яка кружляла і сипала зранку до вечора. Наша знімальна група побувала сьогодні в головному ялинковому містечку. І ось що побачила та дізналась.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допоможіть врятувати життя онкохворої криворожанки Світлани Мякущенко!

Криворожанка Світлана Мякущенко потребує термінової допомоги криворіжців.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Пірнаєте в ополонку на Водохреще? Де в Кривому Розі проводитимуть обряди

Водохреще, Хрещення чи Йордан – релігійне свято, яке православні відзначають 19 січня. Воно є останнім святом новорічно-різдвяного циклу. Вода на Хрещення вважається цілющою, вона символізує початок життя та очищення.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворіжці можуть отримати компенсацію на оплату "Муніципальної няні". Куди звертатись?

«Муніципальна няня» - компенсація, яку надають батькам чи опікунам дитини для оплати частини заробітної плати няні, з якою батьки укладають угоду про догляд за дітьми.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки