17 січня 2022

Випуск № 131 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
Замерзнути чи змерзнути? КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "МОВИМО"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 17.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 17.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Врятовані з вогню: жителі будинку на Колачевського оговтуються після суботньої пожежі

У суботу вдень спалахнула квартира на першому поверсі п’ятиповерхівки по вулиці Сергія Колачевського у Тернівському районі. Пожежні оперативно прибули на місце пригоди, за допомогою автодрабини врятували чотирьох людей. Двоє з них - діти. Що передувало пожежі, дізнавалась Вікторія Добровольська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чоловік загинув, випавши з вікна 10-го поверху

Сьогодні в Інгулецькому районі чоловік випав з вікна багатоповерхівки. Врятувати його не вдалося.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зірваний урок: сьогодні вранці вибухівку шукали у школі №88

Сьогодні у місті продовжилась серія псевдомінувань. Цього разу вибухонебезпечні предмети шукали у вісімдесят восьмій школі. Була на місці пригоди і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тисяча від міста: прийом заяв на компенсацію з міського бюджету розпочнеться у травні

І в цьому році криворіжці мають можливість скористатись одноразовою компенсацією від міста для оплати житлово-комунальних послуг. Тисяча гривень з міського бюджету для пільговиків та працівників бюджетних установ може бути використана для оплати тепло-, водопостачання або утримання будинку. Ця програма діє в Кривому Розі вже сьомий рік. Коли подавати заяви, дізнавався Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Планета вакцинується: українці за кордоном - про обмеження для нещеплених громадян

За минулу добу щеплення від коронавірусу отримали майже 270 криворіжців. Загалом з початку кампанії вакцинувалися близько 470-ти тисяч городян. Двома дозами - майже 223 тисячі. Набирає обертів і бустерна вакцинація. Третю дозу вакцини вже отримали понад три тисячі криворіжців. Чи щеплюються наші земляки, які проживають за кордоном і чи є обмеження для невакцинованих? Актуальна інформація з перших вуст - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Онлайн конференція: вивчення соціальних потреб ромських громад

Вивчення потреб ромів з інвалідністю - цій темі сьогодні була присвячена онлайн конференція. Обговорювали соціальні проблеми ромів керівництво Міжнародної благодійної організації "Чіріклі" та представники органів місцевого самоврядування й обласних держадміністрацій кількох регіонів країни. Участь у конференції взяли і криворіжці. Іван Проводов - детальніше про це.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на Кіровоградській трасі: двоє постраждалих - у лікарні

На вихідних на в'їзді до Кривого Рогу з кіровоградської траси сталася ДТП. Зіткнулися автівки Тойота та ВАЗ, який від удару вилетів на узбіччя і перекинувся. Двоє людей постраждали. Це 18-річний водій та пасажир ВАЗу. Обоє госпіталізовані.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Квіти - визволительці міста: з 95-річним ювілеєм привітали фронтову медсестру Валентину Погорєлову

Подяку від керівництва міста, квіти, подарунки та добрі побажання приймала у День свого 95-річчя визволителька Кривого Рогу Валентина Погорєлова. 16-річною дівчиною вона потрапила на фронт, а в мирний час понад пів століття присвятила медичній практиці. Вітали визволительку і наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Душі криниця: з незмінним розмахом пройшло у Кривому Розі традиційне мистецьке свято

Фестиваль "Душі криниця" у вихідні відшумів в Інгулецькому районі. За традицією, народна пісня лунала і на вулиці, і в залі палацу культури "Південний". Хто цьогоріч підкорив серця журі й отримав гран-прі мистецького свята, знає Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки