20 січня 2022

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 20.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 20.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Піймали на хабарі: за тисячу доларів офіцер "відмазував" від армії, тепер - відповідатиме

Тисяча доларів або армія. За хабар судитимуть підполковника, посадовця Криворізького районного терцентру комплектування та соціальної підтримки. Розслідування проводили співробітники слідчого відділу теруправління державного бюро розслідувань у Полтаві, під процесуальним керівництвом Криворізької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Атака псевдомінерів: анонім вимагав грошей та погрожував підірвати гірничий коледж

Атака псевдомінерів не згасає. Сьогодні надійшло повідомлення про замінування гірничого коледжу КНУ. Анонім вимагав грошей та погрожував підірвати навчальний заклад. Кілька годин перевірки засвідчили - заклад у безпеці. Втім, учні коледжу завтра навчатимуться з дому.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У полі зору - дитячі заклади: відсьогодні в місті посилено патрулюють вулиці у вечірній час

Від сьогодні патрулювання вулиць міста у вечірній час - посилене. Таке рішення зумовлене щоденними повідомленнями про замінування навчальних закладів. До чергування залучені близько півтори сотні бійців військової частини 30-11 Національної гвардії. У полі зору - всі школи та дитячі садки. А школа-інтернат №98, що в Інгулецькому районі - під цілодобовим патрулюванням нацгвардійців та поліції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знову постане перед судом: довічно ув`язненого кримінального авторитета судитимуть

Довічно ув`язненого кримінального авторитета знову судитимуть. 55-річний громадянин Республіки Вірменія відбував покарання у Криворізькій колонії №3 за розстріл власника будівельного торговельного центру. За ґратами він встановив контроль над ув'язненими колонії, розподілом коштів та наповненням так званого «общака». Влітку цього року співробітники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції викрили діяльність авторитета. Тепер він знову постане перед судом.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на Південному: одна людина загинула, четверо - травмовані

Смертельна ДТП в Інгулецькому районі. Вчора увечері біля Палацу культури "Південний" не розминулися автомобілі УАЗ та Хонда. Обидві автівки зазнали серйозних ушкоджень. Як стало відомо нашим журналістам на місці пригоди, в салоні Хонди їхали троє людей. Вони відбулися легкими травмами. В салоні УАЗу були двоє. Водій травмований, а пасажир загинув.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Судять водія ГАЗелі: справа про смертельну ДТП на Дніпрошосе - у суді

Сьогодні у Довгинцівському суді відбулось перше засідання у резонансній справі. Два місяці тому в ДТП на Дніпрошосе загинула жінка, а її 5-річна дитина була важко травмована. Як з'ясувалося, водій, який здійснив наїзд на пішоходів, був у стані наркотичного сп'яніння.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В очікуванні вироку: сьогодні підсудним у справі Аміни Менго надали останнє слово

Ще одна резонансна справа слухалась у Дзержинському райсуді. Після чотирьох років судових засідань сьогодні очікували вироку. Втім, він не був оголошений. Про справу Аміни Менго - Вікторія Добровольська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кращі практики будуть продовжені: у цьому році роботи з термомодернізації проведуть у 36 школах і дитсадках

Теплі школи і садочки. Фінансування заходів із термомодернізації дитячих закладів - пріоритетне у цьому році. Планується, що у співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку цьогоріч стануть теплішими та більш енергоощадними 36 криворізьких шкіл та дитсадків. А позитивні приклади у місті вже є. З 58-ої гімназії - репортаж Івана Проводова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Залізним конем - зимовими дорогами: поради фахівців, як у холоди утримувати авто в належній формі

Спеціалісти відзначають, а автовласники погоджуються: взимку авто утримувати складніше. Необхідно дбати про все, чому можуть зашкодити холоди. А ще важливо, аби технічний стан автомобіля був на висоті. Про комфорт для залізного коня на зимових дорогах - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На Євробачення: випускник КНУ репер Джей Скоуп потрапив до півфіналу національного відбору музичного конкурсу

Криворізький слід на Євробаченні. До півфіналу національного відбору головного у Європі музичного фестивалю потрапив репер J SCOPE. Уродженець Нігерії свого часу навчався в Криворізькому національному університеті, а нині будує кар'єру в столиці. Подробиці - далі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зимові зустрічі: на різдвяному концерті виступили всі відділи Криворізького музколеджу

Знову на сцену. Музичний коледж запросив криворіжців на традиційні різдвяні зустрічі. В одному концерті свою творчість показали всі відділи коледжу. Побувала на зимових зустрічах Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Смерть жінки на Дніпровському шосе: у Кривому Розі судять водія ГАЗелі. Оновлюється

Сьогодні відбулося перше засідання Довгинцівського райсуду щодо смертельної ДТП на Дніпровському шосе, де водій на смерть збив молоду жінку і травмував 5-річну дитину.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки