24 січня 2022

Випуск № 132 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 24.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 24.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Прийомні батьки - за ґратами: через чотири з половиною роки суд поставив крапку у справі Аміни Менго

Гучна справа після чотирьох років судових слухань нарешті отримала розв'язку. Сьогодні у Дзержинському райсуді винесли вирок підозрюваним у нарузі над тілом 6-річної Аміни Менго – прийомним батькам дівчинки. Обох визнали винними, обом призначили по 9 років позбавлення волі. Подальшу долю рідних дітей подружжя будуть вирішувати державні органи опіки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вимога - переглянути тариф: криворізькі маршрутники заявляють про намір припинити перевезення

За крок до транспортного колапсу. Криворізькі автоперевізники знову заявляють: тариф на проїзд у маршрутках не відповідає собівартості. Кивають на інші міста, де в декілька етапів зросла вартість перевезень.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День бабака у школі: криворізькі діти сьогодні знову не змогли повернутися до повноцінного навчання

Після першого уроку - додому. Сьогодні у школах міста повторився сценарій минулого тижня. Вранці знову надійшло повідомлення про замінування навчальних закладів у Кривому Розі. І вкотре інформація не підтвердилася. Дар'я Юзькова розкаже більше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Збили на переході: на вулиці Курчатова на неповнолітню дівчину наїхало авто

 

Сьогодні у Саксаганському районі неповнолітню криворожанку збив автомобіль Таврія. Все сталося близько 11-ої години. На вулиці Курчатова дівчина переходила дорогу по пішохідному переходу. З місця ДТП бригадою швидкої її забрали до лікарні.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Розпоряджатися теплом у своїй домівці: співвласники ОСББ на вулиці Фукса вирішили перейти на автономне опалення

У Кривому Розі нині - більше як пів сотні будинків, співвласники яких відмовились від централізованого опалення. Це здебільшого двох і трьохповерхівки. Будинок ОСББ "Едуарда Фукса, 6" - чотириповерховий. Його мешканці проголосували за перехід на автономне опалення, і мають плани скоротити витрати на тепло у кілька разів. Продовження теми - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сніг у Кривому Розі: спеціалізована техніка - знову на міських дорогах

Снігопади знову прийшли в Україну. За прогнозами синоптиків, упродовж тижня сніжитиме і у Кривому Розі. Спецтехніка комунальних служб міста і підприємств працює на дорогах з минулої ночі. Робота в режимі нон стоп може затягнутись ще на кілька діб. Як повідомили в мерії, ресурсів для цього у місті достатньо.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Омікрон - вже у нашому регіоні: фахівці Держпродспоживслужби повсюдно фіксують порушення карантинних норм

Держпродспоживслужба повсюдно фіксує порушення карантинних норм. Тим часом епідситуація в Україні загострюється. Чергова хвиля коронавірусної інфекції набуває сили. Новий штам вірусу Омікрон реєструють і в нашому регіоні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Удвічі економніше: на Карачунах модернізували котельню "Криворіжтепломережі"

Енергозаощаджувальні технології у комунальній сфері. В час, коли в Україні стрімко дорожчають енергоресурси, питання тепломодернізації виходять на перший план. Удвічі менше споживання електроенергії та на 17 відсотків - газу. Таку економію в порівнянні з минулим сезоном фахівці спостерігають на модернізованій котельні в житломасиві Карачуни. Валерій Кожухар розкаже більше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виставка до Дня Соборності: роботи криворізьких художників в історико-краєзнавчому музеї

В міському історико-краєзнавчому музеї сьогодні відкрилася виставка до Дня Соборності України. В експозиції - двадцять шість робіт криворізьких художників. На полотнах - міські та сільські пейзажі, яскраві натюрморти. В центральній частині виставки - серія декоративних панно Леоніда Давиденка. Як зазначають організатори, на цій тематичній виставці - образи і мотиви, об'єднані почуттями гордості і любові до України.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки