01 червня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 1 червня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 1 червня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 01.06.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Велика родина Кузьмичових приймала вітання в.о. міського голови

Перше червня - міжнародний день захисту дітей. Сьогодні маленькі криворіжці і діти-переселенці отримують подарунки, святкують і великі прийомні родини та дитячі будинки сімейного типу.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рятувальники - дітям: ДСНС та Військова адміністрація організували свято для малечі

Криворізькі рятувальники нерідко проводять яскраві свята для дітей. У день першого червня разом із Військовою адміністрацією організували цікавий захід для дітей співробітників ДСНС та переселенців. Професійні секрети, історії порятунку, випробування техніки. Малеча на власному досвіді відчула, як це - бути супергероями

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свята для дітей-переселенців влаштували в закладах розміщення ВПО

Подарувати свято дітям-переселенцям. У міжнародний день захисту дітей за дорученням Юрія Вілкула у закладах, де проживають нові криворіжці, впродовж дня проходили різноманітні заходи. Дар’я Юзькова - далі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День розваг у Центрі реабілітації дітей

Морозиво, розваги і пізнавальні ігри. До дітей-переселенців з Херсонщини, які зараз мешкають в одному із соціальних закладів Саксаганського району, сьогодні завітали гості - патрульні, студенти та представники ветеранської організації.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд у справі Аміни Менго: апеляційний суд пом’якшив вирок для прийомних батьків

Сьогодні Дніпровський апеляційний суд виніс вирок у справі Аміни Менго. Прийомні батьки, яким суд першої інстанції присудив по 9 років ув'язнення, після розгляду апеляції проведуть за гратами менший термін. Далі - детальніше.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомогу переселенцям переглянуто: кому виплачуватимуть гроші з держбюджету

Держава продовжує фінансово підтримувати переселенців. Втім, у Кабміні уточнили, з травня кошти отримають не всі, хто покинув домівку під час війни. Які категорії можуть розраховувати на бюджетні кошти, - у коментарі правника.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
34-річний чоловік випав з вікна багатоповерхівки

Сьогодні вранці у Кривому Розі чоловік зірвався із 16-го поверху і розбився насмерть. Нещасний випадок стався на мікрорайоні Східний-1.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Консультаційний центр для абітурієнтів

На офіційному сайті міського департаменту освіти і науки створено сторінку «Для абітурієнтів». Тут випускники і батьки можуть отримати інформацію про терміни кампанії, заклади вищої, фахової і професійної передвищої освіти. На сайті розміщені нормативні документи щодо цьогорічних правил вступу. У допомогу абітурієнтам відсьогодні запрацював і міський консультаційний центр.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДонНУЕТ готується до вступної кампанії

Криворізькі виші - на старті вступної кампанії. Готові консультувати потенційних абітурієнтів. Наголошують, цьогоріч важливі не лише результати мультипредметного тесту, а й мотиваційні листи. Наші журналісти побували у Донецькому національному університеті економіки і торгівлі імені Туган-Барановського.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Душа сопілки: історія і сучасність музичного символу України

Українці - нація зі співочою душею. Є чимало інструментів, без яких важко уявити народний мелос. Один із них - сопілка. Про традиції сопілкарства в Кривому Розі й не тільки - Ірина Павленко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки