04 червня 2022

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 04.06.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Небезпечне місце відпочинку

Погода за вікном вже налаштовує на хвилю купального сезону. Для відпочинку та купання криворіжці обирають різні водойми. Популярним місцем для дітей та дорослих став кар'єр на Зарічному.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кому від сонця шкода

Чи може бути літнє сонце, на яке всі так довго чекали, небезпечним? Лікарі кажуть, може. Як убезпечити себе від шкідливого впливу сонячних променів, запитувала лікаря наша Ірина Павленко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рибалка з обмеженнями

З 11-го квітня на Дніпропетровщині діє обмеження на вилов риби. Це пов'язано з нерестом, що триватиме до 20-го червня включно. Окремі правила поведінки на водних об'єктах встановлені й на час дії в Україні воєнного стану. Тему продовжить Іван Проводов.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вдома краще

Сто перший день боротьби. Від початку повномасштабної війни майже вісім мільйонів українців були вимушені залишити свої домівки і виїхати за кордон. Нині більше половини тих, хто поїхав - повернулися. Який він, - шлях додому? Про це сьогодні говорила з криворіжцями на вулицях Вікторія Добровольська.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Забіг на честь Патрона

Мікс спорту та благодійності. По всій Україні тривають забіги, присвячені відомому песику-саперу Патрону. Долучилися до ініціативи й криворіжці. Для чого бігали та кому допомагали - деталі у сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 4 червня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 4 червня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Окупанти вдарили "Точкою-У" по чотирьох містах на Донбасі, - Генштаб ЗСУ

Сьогодні російські окупанти завдали рактених ударів з ОТРК "Точка-У" по Краматорську, Бахмуту, Лисичанську й Костянтинівці, - повідомили у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Краса заради миру: криворізьких митців запрошують долучитися до благодійного аукціону

Криворізький історико-краєзнавчий музей спільно з Громадською організацією "Набат Кривбас" організовують благодійний онлайн-аукціон творів образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва. Кошти з продажу робіт підуть на допомогу ЗСУ.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
367 незаконних карасів: у Кривому Розі затримали 46-річнго браконьєра

Учора вранці у Довгинцівському районі поліція зупинила 46-річного криворіжця за порушення ПДР. У багажнику його автівки виявили рибальські снасті й повну сітку риби.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
На захисті України загинув воїн із Кривого Рогу Олег Зубрицький 

Захищаючи Батьківщину, загинув 51-річний криворізький воїн Олег Зубрицький.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі на вул. Електрозаводській з пожежі врятували однорічну дитину

Учора близько 17:30 на вулиці Електрозаводській у Покровському районі горіла квартира на 5 поверсі 9-поверхівки, - повідомили в ДСНС. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Паспортні питання у Кривому Розі: центр «Віза» – про найважливіше 

Під час воєнного стану кількість дзвінків на «Гарячу» лінію Центру «Віза» («Центр Дії») значно зросла. На першому місці за кількістю звернень - паспортні питання, - зазначають у Центрі.  

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі тривають безкоштовні тренування з чемпіоном з боксу Євгеном Хитровим 

Сьогодні у парку Героїв відбулося чергове тренування на свіжому повітрі для всіх охочих з чемпіоном світу з боксу, учасником Олімпіади в Лондоні Євгеном Хитровим.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки