06 червня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 6 червня

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 6 червня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізькі рятувальники допомогли хлопчику, нога якого застрягла в велосипеді

Криворізькі рятувальники надали допомогу семирічному хлопчику, нога якого застрягла між спицями велосипеда, - повідомила речниця рятувальників Криворізького району Світлана Чередниченко.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 06.06.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Прощання з бійцем: провели в останню путь Дениса Аністрата

Сьогодні криворіжці прощалися з воїном - Денисом Аністратом. З перших днів повномасштбаної війни він пішов боронити рідну землю. 2 травня загинув на полі бою. Про церемонію прощання з нашим захисником - Дар’я Юзькова.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ринок праці Кривого Рогу: попит і пропозиція

Медицина, виробництво, сфера обслуговування та харчування - найбільш активні галузі Кривого Рогу, що потребують кадрів. Підібрати роботу або оформити допомогу по безробіттю допомагає Криворізький центр зайнятості. З початку війни сюди все частіше звертаються і внутрішньо переміщені особи. Детільніше про ситуацію на міському ринку праці - Іван Проводов.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підготовка до мультипредметного тесту

Гаряча пора для випускників. Трохи більше як за місяць стартує основна сесія мультипредметного тесту. Іспит складатиметься з трьох предметів, з кожного - по двадцять завдань. З якими труднощами стикаються майбутні абітурієнти, яка роль у підготовці педагогів допомагають педагоги, - розкаже Ірина Павленко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
101 рік Івана Титаренка

Сьогодні вітання зі 101-м днем народження приймає фронтовик Другої Світової, ветеран Іван Титаренко. Іменинник приймав вітання від керівництва Довгинцівського району та ветеранської організації.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обираємо захист від сонця для очей

Літо - час сонця. Та яскраве сонячне проміння не завжди приносить користь. Медики кажуть, передусім треба берегти від ультрафіолету очі. І тут допоможуть правильно підібрані окуляри. Спеціалістів слухала Дар’я Юзькова.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На інформаційному фронті: криворіжці - про роль новин у сучасному житті

Сьогодні в Україні відзначають своє професійне свято журналісти. Сьогодні роль медійників особлво важлива. Достовірна інформація і захист від фейків - один з напрямків боротьби з ворогом. Про роль новинних повідомлень для городян запитувала наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мистецькі перемоги вихованців музичної школи №3

Позашкільні навчальні заклади завершують рік. Попри реалії дистанційних занять, їх вихованці демонструють успіхи на всеукраїнському рівні. Про досягнення учнів третьої музичної школи - в нашому сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі водійка BMW в'їхала у металеві двері під'їзду і втекла з місця ДТП

Учора ввечері, о 17.25, на вул.Покровській, 20 у Саксаганському районі водійка BMW в'їхала прямо у металеві двері під'їзду, пошкодила їх і зламала лавку неподалік. Про ДТП нам повідомила читачка Рудани.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Збирали дані та тримали зв’язок з окупантами. На Криворіжжі затримали інформаторів рф

Цими вихідними в населеному пункті неподалік Кривого Рогу гвардійці для перевірки зупинили автомобіль з відеореєстратором, – повідомляють на сторінці в/ч 3011. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Далеко не втік. 52-річний криворіжець побив чоловіка та відібрав його велосипед

Учора поліцейські отримали повідомлення про грабіж на вулиці Мухіної у Довгинцівському районі, – інформує патрульна поліція Кривого Рогу. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
В. Третяк: Для ефективної оборони та проведення ефективних операцій нашим частинам дуже потрібні сучасні «очі», які бачать далеко і вдень, і вночі

З перших днів повномасштабноі війни, Військова адміністрація почала закуповувати приватним коштом та постачати криворізьким захисникам сучасне обладнання.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки