08 червня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 8 червня

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 8 червня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 08.06.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Знищення боєприпасів: найбільше небезпечних знахідок виявили у Криворізькому та Синельниківському районах

З початку війни піротехніки ДСНС знешкодили на Дніпропетровщині понад три тисячі сучасних боєприпасів. Переважно це касетні елементи до ракетних систем «Ураган» і «Торнадо». Загалом обстежено понад сто гектарів території.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пекарі - для міста: Юрій Вілкул відвідав одну з криворізьких пекарень

Щоденно підприємства харчової промисловості Кривого Рогу постачають у роздрібну мережу міста і прилеглих районів майже 70 тонн хлібобулочної продукції. Значна частка - у приватних пекарень. Як і інші виробники, вони нині займаються благодійністю і тримають свій фронт. Сьогодні Юрій Вілкул поспілкувався з колективом однієї з пекарень.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ситуація на ринку нерухомості

Ринок нерухомості в Україні дедалі пожвавлюється. Рієлери розповідають, найбільш затребуваною послугоюу Кривому Розі є оренда житла, оскільки місто постійно приймає переселенців з інших областей України. Про останні тенденції на ринку нерухомості - в сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Документ про реєстрацію місця проживання у «Дії»

6 червня на порталі «Дія» запрацювала нова послуга. Вона передбачає спрощення процедури отримання довідки про місце проживання. Цей документ затребуваний при виконанні кожної четвертої державної послуги. Серед них - оформлення шлюбу, взяття на військових облік. Раніше, аби отримати таку довідку, власники паперових паспортів та ID-карток зверталися до органів реєстрації. Наразі її можна отримати онлайн на порталі «Дія». Ця процедура займає одну хвилину та всього декількох кроків.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Футбольний клуб «Кривбас» припинив співпрацю з двома представниками команди

Керівництво футбольного клубу «Кривбас» прийняло рішення припинити співпрацю з тренером U-19 і його помічником. Як повідомляє пресслужба клубу, таке рішення обумовлене поглядами співробітників команди.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Щоденна робота на пунктах видачі допомоги від міста

Представники вразливих верств населення отримують від міста безкоштовні продуктові набори. Пункти видачі працюють без вихідних. Більше половини наборів вже роздали криворіжцям. З Інгулецького району – репортаж наших журналістів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Британські благодійники - жителям Херсонщини

Медикаменти, одяг, харчі та речі першої необхідності. Кривий Ріг посилює міжнародні зв'язки з волонтерськими фондами, що підтримують переселенців. Допомога для мешканців Херсонщини надійшла і від волонтерів з Великобританії.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Із доступних продуктів - в делікатеси

Сезон вітамінів - у розпалі, однак цього літа багатьом українцям ягоди та овочі не по кишені. Чимало виробничих потужностей опинилися на тимчасово окупованих територіях. Додали сезонні продукти у ціні і через здорожчання пального. У Кривому Розі купувати городину вигідніше на ринках, аніж в супермаркетах та міських овочевих павільйонах. Наша Надія Шевченко сьогодні була на Довгинцівському ринку.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізькі виші - у ТОП-200 університетів України

В Україні оголосили результати академічного рейтингу вишів. У першій трійці «Топ-200 Україна 2022» - Київський національний університет імені Шевченка, Київський політехнічний інститут імені Сікорського і Харківський національний університет імені Каразіна. До переліку найкращих вишів країни потрапили й університети Кривого Рогу, - повідомляють на сайті центру міжнародних проєктів «Євроосвіта». На 24-му місці - Криворізький національний університет. КДПУ - на 68-му. Серед кращих у рейтингу і виші-переселенці, які нині базуються у місті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Консультаційний центр КНУ розпочав роботу

В Україні триває підготовка до вступної кампанії - 2022. На нових абітурієнтів вже чекають у Криворізькому національному університеті. Активну роз'яснювальну роботу про особливості вступних випробувань розпочали у консультаційному центрі вузу. Там побував сьогодні Іван Проводов.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки