09 червня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 9 червня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 9 червня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 09.06.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Обережно з вогнем! КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
Криворіжці допомагають звільненим громадам Херсонщини

Херсонська область - гаряча зона російсько - української війни. Частина регіону, включно з обласним центром, і досі окупована російськими військами. Десятки населених пунктів, наближених до кордонів Дніпропетровщини, звільнені від загарбників потужними частинами ЗСУ. Їхнє подальше житті цілком залежить від допомоги Кривого Рогу. І це - важливий сектор роботи Військової адміністрації міста. Разом з її представниками наша знімальна група вирушила на Херсонщину, аби дізнатися, як живуть там громади і чим їм допомагає Кривий Ріг.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Невідкладна допомога за стандартами ВООЗ

Міжнародна допомога - для потреб медичного закладу. Реабілітаційний центр «Вихід Є» та благодійна організація з Німеччини доставили до Кривого Рогу комплект для екстреної медичної допомоги, розроблений ВООЗ. Допомога знадобиться для лікування цивільного населення, що постраждало від дій окупантів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
СБУ затримала адміністраторку ворожих інтернет-груп у Кривому Розі

У Кривому Розі викрито адміністраторку ворожих інтернет-груп. Про це повідомила Служба безпеки України. Антиукраїнські інтернет-пабліки були створені та адмініструвались мешканцями Республіки Білорусія та невизнаної Придністровської Молдавської Республіки. За матеріалами слідства, жінка з числа вимушено переміщених осіб мала радикальні проросійські погляди та потрапила в поле зору представників російських спецслужб. Куратори з рф створили групи в одному з інтернет-месенджерів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мінус 50 тисяч за п'ять хвилин: шахрайство з банківськими картками

Героїня нашого наступного сюжету стала жертвою інтернет-шахрайства. Перейшовши на фішингову сторінку, мимоволі дала зловмисникам доступ до своїх карт. Жінка каже, що у поліції прозоро натякнули: справа безнадійна. А от юристи запевняють: боротися з кіберзлочинцями варто і треба. Цю історію розкаже Юлія Вєтряк.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Гаряча пора: прогноз синоптиків

Позначки термометра - вище тридцяти градусів. На вулиці справжнє літо. За даними рятувальників, в період з десятого по дванадцяте червня на території Дніпропетровської області триматиметься надзвичайна спека і найвищий, п'ятий клас пожежної небезпеки. Чого очікувати криворіжцям у найближчі дні і яким, за дослідженнями синоптиків, буде червень у нашому регіоні, розпитувала гідрометеоролога Дар'я Юзькова.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Розарій у ботанічному саду

Чи бачили ви, як виглядає 35-ий президент Америки у світі квітів? Чи знаєте, яку троянду назвали на честь красуні Софі Лорен? Як ні, завітайте до ботанічного саду – там саме в розпалі трояндовий сезон. Наша Альона Ільченко вже побувала у розарії і познайомилася з зірками вражаючої колекції.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі горів двір багатоповерхівки на вулиці Соборності

Сьогодні о 12:17 сталася пожежа в дворі багатоповерхівки на вулиці Соборності в Металургійному районі.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
"Кривий Ріг в усьому нам першим підставив плече", - мешканці звільненої Кочубеївки на Херсонщині

Херсонська область - гаряча зона російсько-української війни. Частина регіону, включно з обласним центром, тимчасово окупована. Десятки населених пунктів біля кордонів Дніпропетровщини вже звільнені від загарбників потужними частинами ЗСУ.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Нова марка «Доброго вечора, ми з України!» Сьогодні стартує голосування за найкращий ескіз

Сьогодні стартує голосування за найкращий ескіз до поштової марки «Доброго вечора, ми з України!», - повідомив гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
11-річний плавець Криворізької ДЮСШ №10 Олег Саєнко завоював 2 нагороди у Польщі

4 і 5 червня у м. Косьцежина (Польща) тривав чемпіонат Поморського воєводства з плавання. У змаганнях узяв участь вихованець відділення плавання Криворізької ДЮСШ №10 Олег Саєнко.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки