10 червня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 10 червня

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 10 червня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 10.06.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Вночі ворог обстріляв три громади Криворізького району

Pосійський агресор не залишає у спокої Дніпропетровщину. Чи не щодня в ранкових зведеннях - про обстріли сіл та прифронтових територій Криворізького району.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Робоча поїздка керівництва ОВА до Кривого Рогу

Керівництво Військової адміністрації області та обласної ради провели робочу поїздку до Кривого Рогу. Детальніше - в нашому сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Російські окопи в братській могилі: історії херсонського села Пригір’я

Техніка поблизу приватних будинків, понівечені пам’ятники та вбивства цивільних. Наслідки окупації росіянами населених пунктів Херсонщини. У кожному селі - трагічні історії. Наш репортаж зі звільненого, прифронтового Пригір'я.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мобілізація: правові аспекти

В Україні триває загальна мобілізація. Військовозобов’язані продовжують поповнювати лави ЗСУ, тероборони і Нацгвардії. Про правові аспекти отримання повісток спілкувалася з юристом Дар`я Юзькова.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З цивільного шиття - на воєнні рейки: колектив швейного підприємства привітали з професійним святом

Цієї неділі працівники легкої промисловості України відзначатимуть своє професійне свято. В умовах війни криворізькі швейники майже повністю переформатували виробничий процес. Сьогодні у цехах кипить криворізьке виробництво амуніції та форми для наших бійців. Іван Проводов спілкувався з героїнями трудового фронту.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на проспекті Миру

На проспекті Миру сьогодні вранці не розминулися дві легкові автівки.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знайшли допомогу і затишок: життя переселенців у соціальному закладі

Із перших днів повномасштабної війни прихисток у криворізькому будинку милосердя «Затишок» знаходять переселенці з окупованих ворогом територій та зони бойових дій. Мешканці цього закладу - пенсіонери та люди з інвалідністю. Про роботу колективу «Затишку» та життя їхніх підопічних розкаже Вікторія Добровольська.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З передової - на рушник

Їхні серця поєднала доля і Україна. Сьогодні у Довгинцівському РАЦСІ взяли шлюб боєць Олег та його обраниця Юлія. Приїхав по руку та серце коханої прямо з передової. Навіть обручки молодята купували дистанційно. Про кохання у війну - Ірина Павленко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У черзі за пальним

Закінчується ще один тиждень дефіциту на ринку пального. Під’хав і заправився за п’ять хвилин - це не про сьогодення. Черги зменшилися не суттєво, та експерти більш оптимістичні у своїх прогнозах щодо досутпності пального для українців.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
50 років у професії: журналіст Святослав Азаркін

Пів століття у професії. В ці дні ювілей творчої діяльності відзначає наш колега, журналіст і письменник Святослав Азаркін. До ювілею отримав нагороду - нагрудний знак «За заслуги перед містом». Про діяльність, якій присвятив усе життя Святослав Азаркін розповів нашому каналу.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки