11 червня 2022

Похорон бійця: в Кривому Розі попрощалися з Олександром Бекерейом

До останнього подиху Олександр Бекерей боронив Україну. Життя криворізького бійця обірвалося 8-го червня на Херсонщині. Сьогодні його поховали на алеї героїв України на Центральному кладовищі міста.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 11 червня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 11 червня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Ворог обстрілював наші позиції у районах Добрянки, Великої Костромки, Мурахівки і Прибузького, - Генштаб

Оперативна інформація Генерального штабу ЗСУ станом на 18.00 11 червня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Ворог обстріляв Синельниківський район касетними снарядами, зруйновано житловий будинок 

Сьогодні окупанти вдарили по Покровській громаді у Синельниківському районі. Касетний снаряд впав на подвір'ї приватного будинку. Сталася пожежа в гаражі та сіннику, - повідомили в Головному управлінні ДСНС у Дніпропетровській області.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Підтримуємо Херсонщину: криворізький театр «Академія Руху» взяв участь у фестивалі «Мельпомена Таврії»

Сьогодні, в межах 24-го Міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії», Криворізький академічний міський театр музично-пластичних мистецтв «Академія Руху» представив пластичну драму «Співи сонця і тіні» у двох частинах -  «Сумний вальс» та «Сліпі» за мотивами драматичних творів Моріса Метерлінка та музичних творів Яна Сібеліуса.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Українські партизани ліквідували ще двох орків у Енергодарі

На тимчасово окупованих територіях українські підпільники продовжують нищити російську нечисть. У Енергодарі місцеві мешканці ліквідували двох російських військових, коли ті вночі «патрулювали».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Інформація про блокування ЗСУ на заводі "Азот" – російський фейк 

Збройні сили України продовжують боронити промзону Сєвєродонецька на Луганщині й знищують російських окупантів. Інформація про нібито блокування ЗСУ на заводі "Азот" не відповідає дійсності, - повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
На Херсонщині ЗСУ ведуть контрнаступ, Таврійське під контролем України

У Херсонській області Збройні сили України ведуть контрнаступ у напрямках Киселівки, Солдатського та Олександрівки. Селище Таврійське повністю перебуває під контролем України.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізькі волонтери отримали подяки від Військової адміністрації міста

14 червня у Кривому Розі відзначають День вшанування учасників АТО. Напередодні пам’ятної дати у Криворізькому музеї російсько-української війни сьогодні зібралися представники Військової адміністрації та тероборони міста, волонтери та матері загиблих воїнів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі в останню путь провели нашого захисника Олександра Бекерея

У бою з російськими загарбниками на Херсонщині загинув 47-річний криворізький воїн - старший сержант Олександр Бекерей. Сьогодні рідні, побратими та земляки провели бійця в останню путь.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Опій, «фен» і метадон: у Кривому Розі поліція затримала містян з наркотиками

За три доби в області виявили ще 7 наркозлочинів – у Кривому Розі, Тернівці, Новомосковську та Кам’янському, - повідомили у відділі комунікації Нацполіції області.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Так виглядають наслідки нічних ворожих обстрілів села Велика Костромка

Внаслідок чергового ворожого удару по Зеленодольській громаді село Велика Костромка залишилось без світла й газу. Пошкоджені й зруйновані житлові будинки. Поранено 71-річного чоловіка.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Рашисти вбили щонайменше 287 українських дітей, понад 492 - поранені

Станом на ранок 11 червня, в Україні від рук російських окупантів постраждали 779 дітей. Щонайменше 287 дітей загинули, ще понад 492 отримали поранення, -  повідомили в Офісі Генпрокурора. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Напрямки курсування поїздів з Кривого Рогу на 11 червня

АТ “Укрзалізниця” повідомила напрямки курсування поїздів з Кривого Рогу на 11 червня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки