14 червня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 14 червня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 14 червня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Мода на українське КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Жити тут і зараз"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 14.06.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Військова адміністрація міста організувала евакуацію мешканців прифронтових територій

Сьогодні до Кривого Рогу евакуйовані ще 76 жителів Зеленодольска, Малої та Великої Костромки і Високопілля. Люди змушені залишити свої домівки через постійні артилерійські обстріли ворога. Покинути прифронтові території допомогає Військова адміністрація Кривого Рогу.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День вшанування бійців АТО/ООС на сході України

Сьогодні у Кривому Розі вшановують учасників АТО/ООС. Місто шість років тому першим в Україні заснувало особливий день на честь цих героїв. Сьогодні покладанням квітів у Меморіальному комплексі на проспекті Миру віддали данину вдячності тим, хто не повернувся з поля бою. Згадували всіх, хто поклав життя за країну.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
8 років на війні: бійці АТО/ООС про свій бойовий шлях

Учасники АТО/ООС і сьогодні на передовій. А для когось через тяжкі поранення бої скінчилися, та вони все одно бажають бути потрібними, передавати досвід, наближати перемогу разом з усіма. Життєві історії кожного з них - це героїзм при виконанні бойових завдань та біль від втрати побратимів. Про тих, хто на початку російсько-української війни у перших рядах пішов на Схід України і дав відсіч кривавій агресії, наш наступний сюжет.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Прощання з героями: криворіжці провели в останню путь Андрія Тімакова та Сергія Неустроєва

Війна забирає кращих. Сьогодні Кривий Ріг навіки прощався зі своїми героями: Андрієм Тімаковим та Сергієм Неустроєвим. За покликом душі бійці пішли захищати країну Життя обох обірвалося на початку червня. Дар’я Юзькова була на церемонії прощання.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До Кривого Рогу - подалі від війни: Юрій Вілкул відвідав місце тимчасового перебування переселенців

Від прийому людей у пунктах реєстрації до розселення та видачі продуктових наборів - такий алгоритм роботи з переселенцями започатковано в місті з перших днів війни. У Кривому Розі працює 30 закладів тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб. Про життя нових криворіжців на новому місці розкаже Іван Проводов.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
13-річна дівчина випала з вікна: трагедія на 7-му Зарічному

Цієї ночі на сьомому Зарічному сталася трагедія. З лоджії багатоповерхівки випала дівчина-підліток. Що сталося, з’ясовує поліції. А сусіди діляться своїми думками. На місці загибелі дитини була Надія Шевченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
КНУ чекає на абітурієнтів

Вступна кампанія - 2022 в українських вишах - на старті. Криворізькі заклади вищої освіти активно готуються до зустрічі з майбутніми студентами. Про спеціальності Криворізького національного університету та особливості прийому - Дар`я Юзькова.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Подорожі як професія: факультет географії готує професіоналів

Мандрівник як професія. Подорожувати планетою і надихати інших теж треба вміти, вважають на геофаку КДПУ, що готує спеціалістів за напрямком "Туризм". Вивчають як класичні дисципліни, так і ті, що диктує час. Більше розповість Ірина Павленко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Слюсарі, водії, лікарі й продавці: які професії нині найбільш затребувані на Дніпропетровщині 

У базі даних обласного центру зайнятості наразі понад 2 тисячі актуальних вакансій. З пів тисячі пропозицій – для людей з інвалідністю, - повідомили в ОВА.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізькі патрульні повернули додому заблукалого семирічного «мандрівника»

Днями у Покровському районі на станції швидкісного трамвая виявили хлопчика. Він був сам, без дорослих, - повідомили в патрульній поліції Кривого Рогу.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки