15 червня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 15 червня

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 15 червня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 15.06.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Пальне в дефіциті КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
Обстріли по області: брифінг в ОВА

Складна ніч на Дніпропетровщині. Ракетами окупант поцілив по Новомосковському району. Ворожі обстріли по Криворізькому району - з серйозними наслідками. В Апостоловому чотири людини загинули, один - поранений.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Прощання з бійцем: Сергій Говоров поліг за Україну

Захищаючи Україну, криворіжець, молодший сержант ЗСУ Сергій Говоров загинув на Донеччині. Сьогодні на Алеї героїв з ним прощалися рідні, колеги-шахтарі, друзі та побратими.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Засідання міськвиконкому: соціальні виплати на червень

12 мільйонів гривень на соціальну підтримку жителів спрямує міський бюджет у червні. Таке рішення розглянули на засіданні виконкому міськради. Допомога передбачена для різних категорій, внесених до міської соціальної програми.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рішення міськвиконкому щодо бюджетного фінансування

В умовах воєнного стану місто продовжує забезпечувати виконання програм бюджетного фінансування. На засіданні виконкому прийнятіі рішення про виділення коштів для потреб оборони, на підтримку цивільного населення та переселенців, забезпечення роботи житлово-комунальних підприємств.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Український прапор в окупації: історії мешканців Кочубеївки

Продовжує наш випуск історія жителів звільненої громади на Херсонщині. Ця - про український прапор. Перше, з чим борються так звані визволителі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перукарня у терцентрі: соціальні послуги для переселенців

З турботою - про нових криворіжців. Дах над головою, харчування, медична допомога. Люди, що знайшли прихисток в Кривому Розі, оточені увагою. Важливо все, і бути при здоров’ї, і врівноважитися морально, і отримати звичні для мирного життя послуги.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Хронічна спека - небезпека для серця: поради лікарів

Літній період - випробування для людей з хронічними хворобами серця і судин. Медики закликають не нехтувати тривожними симптомами і звертатися по допомогу до спеціалістів. Тему продовжить Дар`я Юзькова.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Акція «Я обираю безпеку»: рятувальники нагадали правила поводження на воді

Я обираю безпеку. Рятувальники сьогодні провели акцію в парку Мершавцева. Нагадували любителям активного відпочинку на воді про правила безпеки та надання першої допомоги. Долучилися волонтери Червоного хреста.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сьогодні ввечері рашисти вдарили по Зеленодольську та Апостоловому

Про це повідомив начальник обласної Військової адміністрації Валентин Резніченко. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Юний криворізький плавець привіз зі змагань у Німеччині оберемок медалей

4 та 5 червня у Берліні відбулись XXV Міжнародні змагання з плавання на Кубок Дитриха Больца, на яких Україну представив 11-річний вихованець ДЮСШ №2 Лев Бабаков. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки