16 червня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 16 червня

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 16 червня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 16.06.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Юрій Вілкул привітав медиків з професійним святом

Цієї неділі своє професійне свято відзначають українські медпрацівники. Цьогоріч професійний день - особливий. В умовах воєнного стану лікарі та медсестри проявляють справжній героїзм. Працюють 24 на 7, часто - за трьох, лікують мешканців, рятують життя військових та цивільних, що постраждали від російської агресії. Сьогодні Юрій Вілкул зустрівся з медиками, аби привітати їх зі святом.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Волонтерські будні:Олег Леонтьєв повернувся з чергової небезпечної поїздки

На рахунку криворізького волонтера Олега Леонтьєва - близько сотні людей, евакуйованих з гарячих точок України. Щойно повернувся з чергової поїздки до Лисичанська. У зону бойових дій волонтер везе гуманітарну допомогу, а на зворотньому шляху забирає з-під обстрілів місцевих жителів. Переважно це мами з дітьми, хворі та літні люди. Зараз Олег допомагає влаштуватися евакуйованим з Лисичанська і знову збирається в дорогу.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
УТОС: складні часи для підприємства

Криворізьке підприємство українського товариства сліпих зараз переживає не найкращі часи. 90 відсотків обсягів виробництва та реалізації залежать від імпортних комплектуючих. Їх надходження через заблоковані порти призупинене. Ринки збуту ,особливо світлотехніки, теж практично відсутні. Їх на 70 відсотків втратило й підприємство УТОС. Тему продовжить Надія Шевченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Все буде Україна: свято для переселенців

20 червня у світі відзначатимуть День біженців. Долучається і наше місто. Для переселенців та організацій, задіяних в процесі влаштування переміщених осіб, організували різноманітні заходи в усіх районах. В Тернівському сьогодні намалювали величезну карту України і висадили алею троянд на честь міст-героїв.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ЄДопомога: переселенцям допомагають в оформленні виплат

Оформити довідки та допомоги - справа нескладна для юзерів, та часто це завдання не під силу для пенсіонерів. Літніх людей багато серед переселенців. Мало хто з комп’ютером на ти. Тож їм допомагають фахівці.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Бути корисними місту, що прихистило: переселенці допомагають наводити лад у парку ім. Савицького

Разом - і в біді, і в праці. Сьогодні ранок в Інгулецькому районі розпочали з толоки. У парку Савицького наводили лад і майже вісімдесят переселенців. Кажуть, скучили за роботою і хочуть бути корисними місту, яке прихистило їх у тяжку хвилину.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Куточок дитинства у Народному домі

Іграшки, олівці та настільні ігри. З початку війни у Народному домі працює дитяча кімната. Тут з дітьми-переселенцями спілкуються психологи та педагоги. Поки батьки оформлюють документи або зайняті іншими невідкладними справами, їхні діти під наглядом. Як фахівці повертають малечу у мирне життя, бачила Ірина Павленко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Золото і бронза! Криворізькі борчині завоювали призові місця на Чемпіонаті Європи

У Бухаресті (Румунія) триває Чемпіонат Європи з вільної боротьби серед дівчат U17, на якому гідно представили Україну вихованки ДЮСШ №2 з Кривого Рогу. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі на Волгоградській зіткнулися дві автівки Рено

Сьогодні на вул. Волгоградській сталася ДТП.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки