17 червня 2022

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 17.06.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Медичний фронт: будні відділення політравми

У неділю професійне свято відзначають медики. Сьогодні, щоправда, їм не до святкувань. Працюють на межі можливостей. Ведуть звичні прийоми, проводять операції, лікують поранених - цивільних і військових. Ірина Павленко - про будні відділення політравми.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Не дочекалися зарплати: як діяти військовослужбовцям, якщо на підприємстві не дотримуються закону

Збереження робочого місця та заробітної плати військовослужбовця - одна з гарантій, які під час війни мають забезпечувати роботодавці. Проте дехто трактує закон по-своєму. До нашого каналу звернулися бійці, які за два місяці так і не дочекалися гарантованої зарплатні. Олег Ендрексон продовжить тему.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мотоцикл зіштовхнувся з автівкою на вулиці Бородича

Налякані, та всі живі. Сьогодні на вулиці Леоніда Бородича сталася ДТП. Не розминулися легковик та мотоцикл.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Поближче до дому: історія переселенки

У Кривому Розі зараз проживає більше 60 тисяч переселенців. Транзитом проїхало місто понад 100 тисяч українців. Дехто, перебувши місяць-два на Західній Україні, повертається до нашого міста. Серед таких Олена з Херсонщини.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 17 червня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 17 червня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Безкоштовна лабораторна діагностика для бійців та рятувальників

Безкоштовні загальноклінічні дослідження для військовослужбовців, теробороновців та рятувальників. Такий соціально відповідальний напрямок обрала криворізька лабораторія СSD. Які документи потрібні, щоб отримати безоплатну послугу, дізнавався Іван Проводов.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
По два боки реальності: чи спілкуються криворіжці з ріднею та знайомими в Росії?

Війна рунує все на своєму шляху. Знищені міста, зруйновані плани і розділені російською пропагандою родинні стосунки. Хтось поставив спілкування з рідними та друзями в Росії на паузу, хтось розірвав остаточно, а хтось четвентий місяць не втрачає надії переконати колись близьких людей. Про це сьогодні наші журналісти спілкувалися з криворіжцями на вулицях міста.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Веселий світ дитинства: розважальний захід для дітей-переселенців

У місті тривають акції до Всесвітнього дня біженців. Його відзначатимуть 20 червня. В Інгулецькому районі сьогодні влаштували конкурсно-розважальну програму для дітей.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Жіноча хустина - символ України

Відроджуємо, шануємо, популяризуємо. І, звісно ж, тішимо очі і пишаємосьтим, що ми українці. Жіноча хустина - у тренді не лише задля фото в інстаграм. Наразі це неодмінний аксесуар на фронтових весілллях. А ще оберіг на руку для захисників. Про актуальність української хустини, її красу та символіку - Ірина Павленко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
7 років за ґратами присудили 35-річному криворіжцю, який пограбував таксиста

13 червня Жовтневий районний суд Кривого Рогу виніс вирок за грабіж в умовах воєнного стану 35-річному містянину, - повідомила пресслужба суду. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки