1:2. Криворізький «Гірник» поступився на своєму полі «Кременю»

СПОРТ
16.05.19 - 11:46

15 травня на стадіоні шахти «Жовтнева» криворізький «Гірник» у 21-му турі зустрівся з лідером – кременчуцьким «Кременем», – повідомляють у прес-службі криворізького клубу.

«Без дискваліфікованого Володимира Заіменка Геннадій Приходько відрядив у центральну вісь оборони капітана Андрія Григорика.

«Гірник» активно почав матч. Відмінний момент пропустив Сергій Гвоздевич. Ветеран пробивав хитро, але влучив у поперечину. Гості відповіли гостро, але пізніше бомбардир «Кременя» влучив у сітку воріт із зовнішнього боку.

Перед цим суперники обмінялися перспективними ударами від Ігоря Ярового та Анатолія Масалова. До середини тайму лідер пелотону трохи вирівняв гру, і на 33-й хвилині вийшов уперед.

Пішла подача з флангу на Костянтина Чернія, з яким боровся Григорик. Андрій, намагаючись вибити м’яч у кутовий, головою підрізав м’яч у кут власних воріт – 0:1.

Під кінець тайму «Гірник» знову пропустив після власної грубої помилки. М’яч підхопив Черній, увірвався на швидкості в штрафну і покотив його під Дмитром Чернишом – 0:2.

У другому таймі господарі пішли вперед - виправляти становище.  На 63-й хвилині «Гірник» подав у кутовий, воротар помилився на виході, а Євген Кателін пробив головою – штанга. На добиванні вдало зіграв Артем Сьомка, забивши свій дебютний гол у гірницькій футболці – 1:2.

У компенсовані хвилини героєм Кривого Рогу міг стати Сьомка, але він не вдарив у дотик, опинившись на дальній штанзі після навісу, і втратив момент.

Міг забити після однієї з контратак і «Кремінь», але Дмитро Черниш блискуче потягнув складний удар Костянтина Чернія. 1:2 – «гірники» поступилися лідеру, який достроково піднімається на дивізіон вище».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: