12.02.21. Дзеркальна дата і початок китайського Нового року. Бик вступає у свої права

ЦІКАВО
12.02.21 - 11:27

Дата 12.02.2021 привертає увагу багатьох людей, бо складається з повторюваних цифр, через це здається, що вона володіє особливою силою.

12.02.2021 - це дата-паліндром, і таке трапляється вкрай рідко. Наступний такий день буде аж через сто років - 12.12.2121. Якщо прочитати дату 12.02.2021 справа наліво і зліва направо - число буде однаковим. Таких днів у календарі вкрай мало, тому їм приписують магічні властивості. Дзеркальна дата вважається дуже сильним енергетично днем.

 

Нумерологи радять придивлятися і прислухатися до всього, що відбувається, адже будь-які події можуть стати доленосними. 

 

Крім того, китайський Новий рік починається саме з цієї дати. За традицією, в Китаї новий рік починається не 1 січня. Свято припадає на другий молодик після зимового сонцестояння, тому рік Білого металевого бика вступить у свої права сьогодні, 12 лютого 2021 року, а закінчиться 1 лютого 2022 року.

 

Бик - домашня тварина, тому краще цей день провести у сімейному колі. Віддайте перевагу рослинній їжі, злаковим і молочним продуктам.

 

Цього дня постарайтесь не сумувати і не занепадати духом, не робити і не бажати людям зла, не конфліктувати, не згадувати старі образи, не лінуватися і не байдикувати, не робити необдумані покупки, не згадувати невдачі і не проживати в пам'яті нещасливі моменти життя.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: