14 жовтня у центрі міста перекриють рух та змінять маршрути транспорту 

ВАЖЛИВО
13.10.21 - 13:16

У зв'язку з проведенням у  Кривому Розі ІІІ міського напівмарафону «STEEL RUN» 14 жовтня буде перекрито рух транспорту у центральній частині міста та змінено схеми руху міських автобусних та тролейбусних маршрутів загального користування, - повідомляє міське управління транспорту та телекомунікацій. 

З 06:00 до 14:30 буде перекрито рух транспорту по проспекту Металургів на ділянці автомобільної дороги від перехресть вул. Героїв АТО до вул. Віталія Матусевича.

 

 

З 08:30 до 13:00  буде частково перекрито рух транспорту по вулиці Волгоградській у напрямку проспекту Металургів, станції «Кривий Ріг» (Червоної), а також на ділянці автомобільної дороги від перехресть вул. Дарвіна до проспекту Миру.

 

 

Ділянка автомобільної дороги на проспекті Металургів від перехресть проспекту Миру до вул. Віталія Матусевича буде перекрита повністю.

 

 

На ділянці дороги по вул. Волгоградській у напрямку пл. Володимира Великого рух транспорту з проспекту Гагаріна буде здійснюватися у звичайному режимі.

 

 

Дістатися 96 кварталу, проспекту Металургів, станції «Кривий Ріг» (Червоної) та прилеглих вулиць можна буде міськими трамвайними маршрутами №№1М, 2М, 3М та 4М.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: