14 жовтня у Кривому Розі стартує третій щорічний забіг «STEEL RUN». Реєструйтеся!

АНОНС
14.09.21 - 9:08

14 жовтня, в день свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня козацтва, у Кривому Розі стартує третій щорічний забіг «STEEL RUN». «Сталевий забіг» - серед візитівок найдовшого міста Європи.

Всеукраїнський біговий напів марафон «STEEL RUN» пройде за сприяння виконкому Криворізької міськради. Зареєструйтеся для участі до 11 жовтня (включно) та доведіть, що Кривий Ріг — місто «сталевих», витривалих і спортивних людей!

 

Уже відкрита реєстрація на забіг у Місті довжиною в життя! Зареєструватися можна за посиланням. Телефон для довідок: +38(096) 003 00 44. Реєстрація триватиме до 11 жовтня включно. Зареєструватись можна навіть у день старту на реєстраційному блоці, та краще не зволікати. Зареєструйтеся, поділіться новиною в соцмережах і покличте з собою друзів — спортивних, міцних та активних людей. Разом цікавіше!

 

Марафонці бігтимуть проспектом Металургів, від квіткового годинника. Учасники забігу можуть обрати дистанції за своїми силами: 21 кілометр (від 18 років), 10 та 5 кілометрів (від 14-16 років). Також будуть забіги для дітей — на 100 і 200 метрів.

 

У разі посилення карантинних обмежень, у розкладі напів марафону можуть бути зміни. Радимо підписатися на офіційну сторінку STEEL RUN у Facebook, щоб отримувати оперативну інформацію та цікаві новини.

 

Підтримку організаторам надають Фонд Олександра Вілкула «Українська перспектива» та громадська організація «Бігова Атмосфера».

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: