2,5 тонни спирту та майже 10 тонн паленої горілки виявила поліція у криворізькому підпільному цеху

КРИМІНАЛ
13.06.19 - 9:02

У Кривому Розі поліція завадила потраплянню на споживчий ринок майже 10 тонн фальсифікованого алкоголю.

Загальна вартість вилученої продукції сягає 1,7 мільйона гривень.

 

Працівники Управління захисту економіки в Дніпропетровській області, слідчі головного управління Національної поліції в Дніпропетровської області припинили функціонування підпільних цехів.

 

Виробництво фальсифікованого алкоголю знаходилося на території Кривого Рогу та Широківського району.

 

Були встановлені організатори незаконної діяльності та місця зберігання вказаної продукції.

Під час слідства правоохоронці з’ясували, що група осіб займалась не лише виготовленням фальсифікату, але і розповсюдженням «алкогольної» продукції. При цьому використовувались підроблені марки акцизного податку України та логотипи торгівельних марок як українського, так і іноземного виробника.

 

Фальсифікована продукція у скляній та пластиковій тарі розповсюджувалася на території міста Кривий Ріг та Дніпропетровської області.

У вівторок, 11 червня, правоохоронці провели 18 санкціонованих обшуків за місцем підпільного виробництва, зберігання та проживання фігурантів.

 

Було вилучено майже 2,5 тонни спирту та майже 10 тонн готової до реалізації «горілки».

 

У ході обшуків було вилучено понад 130 тисяч гривен, одержаних від продажу фальсифікату, обладнання та 2,9 тисячі пачок тютюнової продукції різних марок.

 

Вирішується питання про оголошення фігурантам про підозру за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та ч.2 ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї) Кримінального кодексу України.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: