+ 3 нових випадки Covid-19. У криворізькій лікарні помер пацієнт, підключений до апарату ШВЛ

ТЕРМІНОВО
17.07.20 - 11:27

У Кривому Розі, після активного обстеження контактних із хворим осіб, виявили 3 нових випадки зараження коронавірусом. Усі хворі шпиталізовані до інфекційної лікарні, - повідомляють у мерії.

На жаль, не вдалося врятувати пацієнта, якого вчора було переведено на апарат ШВЛ. Чоловік не повідомив відповідні служби, що прибув три тижні тому з Німеччини, де працював водієм-далекобійником. Він звернувся до медиків з приводу рани на нозі, але лікування не давало позитивних результатів.

 

Стан пацієнта погіршувався, виникла ниркова недостатність та інші симптоми. Коли родичі врешті зізналися, що чоловік працював за кордоном, лікування було скориговане, але втрачено час, - пояснюють у пресслужбі виконкому. - Чоловік помер від нирково-печінкової недостатності, ускладненої  Covid-19.

 

Загалом із діагнозом Covid-19 у Кривому Розі зараз лікуються 19 пацієнтів, із них 5 – мешканці сільських районів. 

В інфекційній лікарні - 14 хворих на коронавірус, з підозрою – 25. У важкому стані - 1 пацієнт, який перебуває у палаті інтенсивної терапії.

Померли від ускладнень, викликаних Covid-19, 11 криворіжців.

 

Подолали недугу ще 3 людини. Таким чином, одужали вже 228 криворіжців. На самоізоляції – 91, підозру має 61 особа.

 

Під амбулаторним наглядом сімейних лікарів зі встановленим діагнозом Covid-19 - 5 осіб. З пневмонією за добу обстежили швидкими тестами та шпиталізували 8 пацієнтів.

 

Фото з мережі Інтернет.
 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: