3 роки умовно та 200 тисяч компенсації призначили криворіжцю, який ледь не вибив око товаришу

КРИМІНАЛ
22.11.19 - 16:00

Жовтневий районний суд ухвалив вирок 29-річному чоловікові за заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження своєму знайомому (ч. 1 ст. 121 КК України), – повідомляє пресслужба суду.

У вересні 2017 року вночі обвинувачений разом зі своїми товаришами перебували в кафе «Атмосфера» по вулиці Миколи Світальського. Між знайомцями виник конфлікт, тож вони пішли на вулицю, де між ними зав’язалася бійка.

 

Інший відвідувач кафе вийшов розборонити своїх товаришів, але це лише обурило одного з них, тож він вдарив чоловіка кулаком в ліве око, що спричинило  тяжку травму.

 

Під час судового розгляду обвинувачений визнав свою провину у скоєному та щиро розкаявся. Потерпілий, в свою чергу, просив суворо не карати свого кривдника та призначити йому покарання, не пов’язане з триманням під вартою.

 

Суд призначив обвинуваченому покарання у вигляді 5-ти років позбавлення волі. Водночас, судді прийняли рішення про можливість призначення зловмиснику іспитового терміну на 3 роки без відбування покарання. Крім того, суд задовольнив цивільний позов потерпілого та стягнув з обвинуваченого на його користь понад 200 тисяч гривень.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: