3 жовтня – День вчителя. Комічні факти про професію педагога

СВЯТО
03.10.21 - 10:37

Сьогодні в Україні відзначають своє професійне свято освітяни. Ми вітаємо усіх причетних та пропонуємо розважитись добіркою веселих фактів про вчителів. 

 

Про що зазвичай мріють представники різних професій? Про те, щоб на роботі не було нудно, щоб колеги були дружніми, а обіди - королівськими. Та тільки не вчителі.

 

Бажання вчителя, який увесь день на ногах, зводиться до базових потреб: сісти і розслабитися. Більшість викладачів мріє про стопи без мозолів та спину без поколювань у попереку. Хоч-не-хоч, а з такими реаліями можна виокремити декілька цікавих фактів про вас, учителі.

 

Щодня ви долаєте відстань у 10 000 кроків

Усім відомі ризики для здоров’я, пов’язані з малорухливим способом життя. Але маємо чудову новину, якщо ви вчитель! Із вашою роботою ви маєте бути найздоровішою людиною на планеті. Щодня ви вісім годин активно займаєтеся спортом: тупцювання на місці, ходьба з кута в кут, присідання, а інколи навіть біг («Агов, чи це хтось не із твоїх учнів за огорожею дитячого майданчика?»). Звичайно, надвечір ваші ноги болять, але наступного дня це мине з повторним восьмигодинним тренуванням у класі.

 

У вас є стіл, за яким ви ніколи не сидите

Як би ви не намагалися навести порядок у себе на столі, зрештою він все одно стає звалищем книжок, зошитів, папок, аркушів… Причиною є те, що ви ніколи не сідаєте за нього! З часом стіл перетворюється на блаженне місце відпочинку, де ви розслабляєтеся на перервах, коли у вас «вікно» або коли учні відвідують без вас тематичні заходи.

 

Ви думаєте про взуття більше, ніж будь-яка інша пересічна людина

Якщо ваша пошукова стрічка Google автоматично заповнюється словами «взуття зручне купити», як тільки ви вписуєте літеру «в», то йдеться саме про вас. Або якщо словосполучення «стійкі підбори», «широка платформа», «устілки з супінатором» викликають у вас шалену радість, то ви одержимі думками про взуття.

 

Інколи ви забуваєте, що вже можна сісти

Якщо ви помічали за собою, що стоячи їсте вечерю, встаєте під час перегляду телевізора, то ви справжній учитель! Дійсно, ви так довго працюєте не присідаючи, що часом забуваєте: можна вже нарешті сісти! А сидіти і правда приємно!

 

Тому випростайте ноги, дорогі вчителі, і насолодіться кількома годинами відпочинку. Безперечно, ви на це заслуговуєте. Тільки, будь ласка, не думайте в цей час про новеньке ортопедичне взуття.

 

Джерело: vseosvita.ua. Фото з мережі Інтернет. 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: