3:0. Криворізький «Гірник» програв фіналісту Кубка України з футболу 2018/2019 «Інгульцю»

СПОРТ
10.07.19 - 10:46

Учора в смт Петрове на стадіоні «Інгулець» ФК «Гірник» зіграв 5 контрольний матч у межах літніх міжсезонних навчально-тренувальних зборів. Він зустрічався з одним із фаворитів Першої ліги 2019/2020, фіналістом Кубка України-2018/2019 – місцевим «Інгульцем», – повідомляє пресслужба криворізького клубу.

У першому таймі активніше вели гру інгульчани. На 7-й хвилині Олег Синегуб виконав штрафний з 28-ми метрів так, що голкіпер-новачок у стрибку встиг лише торкнутися м’яча кінчиками пальців перед тим, як він влучив у сітку – 1:0.

 

На 29-й хвилині місцевим футболістам вдалося забити другий гол. Євген Запорожець вдарив головою: м’яч злетів за високою траєкторією, влучивши у дальній кут несподівано для воротаря – 2:0.

 

До перерви Ігор Бука подав так, що м’яч пролетів поряд зі штангою, а удар Сергія Цибульського вдало відбив голкіпер.

 

У другій половині матча дебютували криворіжці. Але досвідчений суперник добре захищався.

 

Ярослав Гоменко вдарив з-за меж штрафного, але воротар був на місці. Надалі петрівчани перехопили ініціативу і до фінального свистка змогли забити ще раз.

 

Ніка Сичинава зміг пробити з 15-ти метрів – 3:0. У кінцівці шанси вирівняти рахунок були у Тимура Пограничного і Володимира Заіменко, але криворізьким футболістам трохи не пощастило в завершенні.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: