4:1. Криворізький «Гірник» розбив одеського «Чорноморця-2»

СПОРТ
28.07.19 - 17:09

Учора, 27 липня, на стадіоні шахти «Жовтнева» криворізький «Гірник» зіграв перший календарний матч у межах групи Б з одеським «Чорноморцем-2», – повідомляє пресслужба криворізького футбольного клубу.

Геннадій Приходько пустив на поле відразу чотирьох новообранців: на воротах місце зайняв Віталій Онопко, на лівому краю захисту – Ігор Коцюмака, у середній лінії в центрі – Олександр Пятов, на одному з флангів – Сергій Цибульський.

 

«Гірники» переважали з перших хвилин. Швидкий гол забив Євген Кателін, який гарно, у падінні, головою замкнув подачу зліва – 1:0.

 

До перерви криворізькі футболісти створили ще кілька моментів. Пятов ударив з гострого кута, влучивши у Данила Варакуту.

 

Ігор Бука двічі прострілив на виконання з кута штрафного у дальню дев’ятку. В першому випадку голкіпер мав відображати удар, відбив його, а в другому – в стрибку потягнув складний м’яч.

 

На початку другого тайму одесити спробували взяти м’яч під контроль, але у них нічого не вийшло. «Гірник» грамотно вичекав і забив знову. Сергій Гвоздевич, який вийшов на заміну травмованого Андрія Григорика, забив гол.

 

У ворота Варакути залетів так званий «сухий лист». Сергій закрутив снаряд прямою подачею з кутового так, що той влучив у ворота.

 

На 70 хвилині Андрій Шмат забив дебютний м’яч за «Гірник». Він увірвався в штрафну справа, обіграв воротаря, який вискочив навперейми, і не промахнувся з гострого кута – 3:0.

 

Під кінець Сергій Цибульський таки забив дебютний гол, хитро пробивши з-під захисника в протихід Варакуті – 4:0. Чи не перший огріх в обороні коштував криворіжцям пропущеного гола від Олега Остапенка під кінець основного часу матчу – 4:1.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: