50 років у русі: у Кривому Розі відбувся традиційний легкоатлетичний крос

СПОРТ
03.04.19 - 10:09

Традиційно в перший вівторок квітня відбувся весняний міський легкоатлетичний крос.

Хлопці й дівчата — учні середніх та студенти вищих навчальних закладів, а також вихованці дитячих спортивних шкіл — змагалися у швидкості на різних дистанціях.

«Програма: 500, 1000, 3000, 5000 та 8000 метрів. Для найменших дітей 2005 року народження — 500 метрів. Інші стартують залежно від вікової групи», — пояснив керівник міської Федерації легкої атлетики Жорж Каруца.

 

 

Пробігти такі дистанцію — не кожному під силу. А ось не зупинятися — мета кожного. І хоч учасники мають різний рівень фізичної підготовки, проте бажання не пасти задніх у всіх однакове.

«500 метрів та 8-е місце. Я важкоатлетка, але вирішила себе випробувати в легкій атлетиці. Важкоатлети більше нарощують м’язи, і стає важко швидко рухатися», — поділилася учасниця змагань Дар’я Грищук.

 

В офіційний залік йдуть результати 10-ти кращих студентів із технікумів, та 20-ки лідерів із криворізьких вишів і спортивних шкіл. Після цього формується команда для участі в обласному кросі, який відбудеться у Нікополі.

 

 

На завзятих спортсменів нашого міста чекає ще й осінній крос, що відбудеться в перший вівторок жовтня. Криворізькій легкоатлетичній традиції вже більше півстоліття.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: