63 епізоди! Подружжя, яке знімало свою 4-річну донечку в порно, судитимуть у Кривому Розі

РЕЗОНАНС
08.04.19 - 15:03

Колегія суддів Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу провела підготовче судове засідання у резонансній справі подружжя, яке знімало в порно свою 4-річну донечку.

Родину з Полтавщини, яка орендувала квартиру у Кривому Розі, де й знімала порно, судитимуть у Кривому Розі. 

 

Нагадаємо, що у червні 2018 року кіберполіція затримала у нашому місті 30-річного чоловіка та 28-річну жінку за зйомку порнографії зі своєю малолітньою донькою. Їх заарештували.

 

А 5 лютого у Мінську (Республіка Білорусь) затримали 40-річного місцевого мешканця, який фінансував зйомку порно.

 

Подружжя звинувачують у вчиненні численних злочинів, пов’язаних із сексуальним насиллям відносно їх чотирирічної дочки, - повідомляє прес-служба суду.

 

 

Їм пред’явлено державне обвинувачення за 63 епізодами злочинної діяльності за статтями Кримінального кодексу України: 149 «Торгівля людьми», 152 «Зґвалтування», 153 «Сексуальне насильство», 156 «Розбещення неповнолітніх» та 301 «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів».

 

Під час підготовчого судового засідання було продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів.

Обвинувачену, яка є громадянкою Азербайджанської Республіки, суд забезпечив перекладачем з української мови на азербайджанську.

 

Окрім цього, судом прийнято рішення про здійснення судового розгляду справи у закритому засіданні впродовж усього судового провадження.

Необхідність у цьому пов’язана з тим, що справа стосується злочину проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

 

Нагадаємо, цю кримінальну справу розглядатимуть у Жовтневому районному суді, оскільки на території Покровського району було вчинене останнє за часом кримінальне правопорушення.     

 

Судовий розгляд у закритому судовому засіданні призначено на 12 квітня 2019 року о 09-30 годині в приміщенні суду.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: