Адвокат діда Міхея, звинуваченого у вбивствах 4 криворіжців, досі не ознайомився з матеріалами справи

РЕЗОНАНС
07.11.19 - 9:19

Учора у Жовтневому районному суді розглядали резонансну справу стосовно обвинувачення чоловіка в умисному вбивстві чотирьох людей та незаконному поводженні зі зброєю (справа діда Міхея).

Колегія суддів знову відклала розгляд через клопотання захисника обвинуваченого. Він вкотре попросив у суду час на ознайомлення з матеріалами кримінального провадження.

 

Нагадаємо, 28 жовтня 2018 року в палісаднику одного з домоволодінь на вул. Пожарського Центрально-Міського району працівниками поліції було знайдено закопаними чотири чоловічих трупи та один жіночий.

 

Головний підозрюваний у чотирьох вбивствах - 65-річний чоловік, якого всі знають як діда Міхея. Половину свого життя обвинувачуваний провів за ґратами.

 

За інформацією поліції, діда Міхея звинувачують у тому, що разом зі своїм онуком, громадянином РФ, вони по-звірячому убивали знайомих, з якими разом розпивали спиртні напої, потім обрізали у трупів вуха і згодовували їх собакам.

 

Тіла прикопували у городі та палісаднику орендованого ними будинку.

 

Засідання у цій резонансній справі вже неодноразово відкладалися.

 

Причини пояснив нашим журнаалістам прокурор Олексій Пустоваров: "Адвокат обвинуваченого, хоча й отримав доступ до усіх матеріалів та сфотографував їх, заявив у судовому засіданні, що фізично не мав часу обробити та узгодити свою позицію з обвинуваченим. Щоб не порушувати законного права на захист, у суду не було можливості продовжити розгляд. Тому колегією суддів було додатково визначено час для сторони захисту й перенесено розгляд на 20 листопада". 

 

Подробиці гучної справи про масові убивства в садибі ми повідомляли тут.  

 

Судовий розгляд цієї справи здійснюється у закритому режимі.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: