Акція від "Криворіжгазу". Вигравайте модем 104.ua Smart для передачі даних лічильника

АНОНС
11.03.21 - 10:05

Споживачі Кривого Рогу та Криворізького району мають можливість виграти розумні пристрої передачі даних газового лічильника – модем 104.ua Smart із встановленням під ключ. Акція проводиться для споживачів газу, які мають газове опалення, - анонсують у "Криворіжгазі".

З модемом 104.ua Smart можна забути про необхідність щомісяця передавати показання газового лічильника. Він в автоматичному режимі передає показання лічильника газу до газорозподільної компанії, а дані про споживання щодня відображаються у мобільному додатку та в Особистому кабінеті на сайті 104.ua. Розумна система 104.ua Smart дозволяє контролювати обсяги спожитого газу навіть з мобільного телефону. 

 

Як взяти участь в акції?

 

Учасниками акції можуть стати лише споживачі, які використовують газ для опалення житла.

 

Для участі в розіграші необхідно:

 

- сплатити до 31 березня за послугу доставки газу за перше півріччя 2021 року. Щоб розрахувати необхідну суму платежу для участі в акції достатньо помножити щомісячну плату за доставку газу на 4 місяці (тобто за період з березня по червень включно);

 

- не мати боргів за попередні періоди;

- заповнити анкету учасника за посиланням

- щомісячна плата за доставку газу вказана у рахунках, які споживачі отримують поштою або в Особистому кабінеті на сайті 104.ua.

 

Детальні умови акції - тут.

 

Про можливу дату встановлення модему 104.ua Smart переможці будуть повідомлені додатково. Безкоштовне встановлення систем проводитиметься до 31 грудня 2021 року.

 

Імена переможців будуть опубліковані на офіційній сторінці 104.ua у facebook

 

Онлайн трансляція розіграшу призів відбудуться 10 квітня. Акція триває з 01 по 31 березня 2021 року.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: