Амбулаторії, котельні, дитсадок, сміттєпереробний комплекс - у будівельних планах Кривого Рогу

БЛАГОУСТРІЙ
06.02.20 - 10:29

У межах муніципальної Програми капітального будівництва в 2020-му році завершать проєкти, розпочаті торік та почнуть реалізацію нових. Серед них – 14 проєктів комунального господарства та транспортної інфраструктури, 14 – у галузях охорони здоров’я, освіти, культури та фізичної культури і спорту, – повідомляють у міському управлінні преси та внутрішньої політики.

Серед важливих для містян робіт: проєктування реконструкції котелень, зокрема, на території промислового майданчика шахти «Гігант» на вулиці Дарвіна в Саксаганському районі та «Механобрчермет» на вулиці Телевізійній. А також – три в Довгинцівському районі. Планують проєктування будівництва комплексу з перероблення, знешкодження та складування твердих побутових відходів у Металургійному районі. Збудують дорогу від вул. Гетьманської до вул. Електроніки в Саксаганському та Центрально-Міському районах довжиною 1,5 км. Планують розробку проєкту з реконструкції привокзальної площі (32 000 м2) станції "Кривий Ріг – Головний".

 

«Також серйозну підготовчу роботу виконали з проєктування системи водовідведення від школи № 101. Для розширення мережі дошкільних навчальних закладів плануємо будівництво нового дитячого садка № 38 у селищі Горького в Тернівському районі. Тривають роботи з будівництва мосту в парку ім. Юрія Гагаріна та реконструкція підземного переходу по вул. Лермонтова в Центрально-Міському районі», – зазначив заступник міського голови Олександр Катриченко.

 

У 2019-му році підготували проєкт та розпочали капремонт будівлі інфекційної лікарні, проєкти з реконструкції приміщень під амбулаторії за адресами: вул. Миколаївське шосе, 21 (Центрально-Міський район), вул. Ватутіна, 43/5, приміщення 129 (Покровський район), вул. Ватутіна, 61 (Покровський район), вул. Дружби, 2 (Інгулецький район).

 

Один із масштабних медичних проєктів – реконструкція приміщень під амбулаторію на мікрорайоні Сонячний, 25 з цілодобовим відділенням невідкладної допомоги. У 2020-му році ця нова, сучасна амбулаторія має відчинити двері для 12-ти тисяч мешканців.

 

Фото міського управління преси та внутрішньої політики.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: