АрселорМіттал Кривий Ріг зменшив кількість персоналу, зупинив блюмінг-1 і закупив термометри

БІЗНЕС
24.03.20 - 8:48

«АрселорМіттал Кривий Ріг» посилює заходи безпеки у зв'язку з поширенням коронавірусу, - повідомляє пресслужба АМКР.

Підприємство максимально зменшує кількість персоналу на виробничих майданчиках. На тепер практично повністю зупинено роботу блюмінгу-1, дрібносортного стану № 3 першого сортопрокатного цеху, центральної електротехнічної лабораторії та електроремонтного цеху.

 

Частина робітників перебуває у відпустках, частина працює віддалено. При цьому компанія забезпечує соціальний захист для усіх своїх працівників – стабільно виплачує заробітну плату та зберігає соцпакет.

В «АрселорМіттал Кривий Ріг» вже надійшла перша партія інфрачервоних термометрів для здійснення температурного контролю на заводських прохідних. Наступну поставку термометрів очікують до кінця березня.

 

Підприємство має в своєму розпорядженні у необхідному обсязі дезінфікувальні засоби для обробки рук і найближчим часом додатково отримає 250 тисяч респіраторів.

 

Організовано пошиття марлевих і тканинних масок для працівників. Також очікують на поставку спеціальних захисних костюмів для роботи в умовах ризику зараження, додаткових засобів для обробки територій підприємства, транспортних засобів, зупинок.

Купують пульсоксиметри для визначення рівня кисню в крові. Впроваджений посилений режим прибирання та дезінфекції приміщень, розроблена та донесена до керівників процедура у разі виявлення людини, інфікованої COVID-19, скасовані масові збори, наради, навчання, закриті їдальні.
 

Враховуючи введені обмеження на перевезення громадським транспортом, розглядають альтернативні варіанти організації роботи підприємства.

Компанія допомагає Кривому Рогу боротися з поширенням COVID-19. З 23 березня санаторій-профілакторій «Джерело» на період карантину стане обсерваційною базою для криворіжців, які раніше повернулися з-за кордону, а також мешканців без симптомів захворювання.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: