Асфальтуємо, ремонтуємо: у Кривому Розі триває благоустрій прибудинкових територій

БЛАГОУСТРІЙ
12.08.20 - 14:55

У Кривому Розі триває асфальтування прибудинкових територій. Уже завершили ремонт на 12 вулицях: Героїв АТО, Єсеніна, Електрозаводська, Адмірала Головка, Петра Дорошенка, Іорданська, Пушкіна, Лермонтова, Таганська, Павла Глазового, Співдружності, Покровська, пр. 200-річчя Кривого Рогу та Гагаріна. 

Зараз дорожники працюють на вулиці Чарівна у Тернівському районі –  асфальтують територію біля 11-ти житлових будинків, - звітують у мерії.

 

Уже виконали фрезерування на вулицях Юрія Смірнова №№ 37, 39, 41, 43; Медична №№19, 21; Вокзальна №№10, 12, 14, 15, 16, 20, 22; Криворіжсталі №№22, 24, 26, 28, 54, 56, Таганська №1; проспекті Південному від будинку №27 до будинку №41 та вулиці Груні Романової від будинку №24 до КЗШ №92; тротуару на вулиці Адмірала Головка від будинку №9 до будинку №17 та перехресті вулиць Маршака та Доватора.

 

Приділили увагу і приватному сектору - відновили покриття на вулицях Божедарівська, Ковельська, Центральна, Блока й Богуна.

 

Відремонтували внутрішньоквартальні дороги на вулицях Самотічна, Каширська, Нікопольське шосе, Меркулова, ділянки від вул. Вернадського до вул.Серафимовича та від Н-23 до с.Авангард, перемичок від об’їзної дороги до вулиці Фабрична.

 

До кінця року у місті планують частково відремонтувати тротуари на Миколи Світальського, Володимира Великого, Героїв АТО та проспекті Гагаріна. Спільним коштом міського та обласного бюджетів завершують капремонт доріг на вулиці Сергія Колачевського, проспекті 200-річчя Кривого Рогу, а такрж нове будівництво автодороги від мікрорайону Сонячний до вулиці Спаської.

 

Дорожні роботи проінспектував мер Кривого Рогу (фото нижче).

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: