Авіасполучення «Кривий Ріг - Одеса» стало одним з найпопулярніших нових напрямків перельотів України

АКТУАЛЬНО
19.07.21 - 16:42

Авіарейс «Кривий Ріг - Одеса» авіакомпанії Windrose користується великим попитом у криворіжців.

Популярним цей напрямок став у зв'язку з періодом відпусток.  

 

«Переліт з Кривого Рогу до Одеси – це зручніше, ніж на поїзді, безпечніше, ніж на машині, і економить час», - поділився думкою мешканець Кривого Рогу Олег Захаров.

 

Авіапереліт «Кривий Ріг - Одеса» доступний кожен будній день. Виліт з Кривого Рогу – з понеділка по п'ятницю о 7:35.  Переліт до Одеси здійснюється через аеропорт Бориспіль в Києві.

 

Кожен може підібрати час для вильоту. Це зручно і для тих, хто їде відпочивати, і для бізнес-поїздок.  Наприклад, пасажир, вилетівши з Кривого Рогу о 7:35, може полетіти з Борисполя до Одеси о 9:50, 15:20 або 20:05.

 

Виліт з Одеси до Кривого Рогу – о 6:55, 16:35 або 17:35.  Відповідно, точка пересадки – в київському аеропорту «Бориспіль» о 20:35, прибуття до Кривого Рогу – 21:30.

 

 

Як ми писали, для зручності містян між 95-м кварталом і Міжнародним аеропортом «Кривий Ріг» курсує муніципальний автобус № 7.

 

По буднях, щоб забезпечити підвезення пасажирів на ранковий рейс, автобус курсує за таким графіком:

4:40 – 95-й квартал

5:00 – пл. Визволення

5:30 – Аеропорт

 

Для тих, хто прилетів вечірнім рейсом в Міжнародний аеропорт «Кривий Ріг», комунальний автобус ходить за графіком:

22:20 – аеропорт

22:50 – пл. Визволення

23:10 – 95-й квартал

 

Відзначимо, що попередня покупка квитків знижує вартість авіаперельоту. Ціна при ранньому бронюванні до вильоту становить від 870 грн в один бік і від 1 400 грн - в обидві сторони. Якщо купувати квитки ближче до дати вильоту, то вартість стартує від 1 050 грн в одну сторону і від 2 200 грн - туди-назад. Усі квитки на внутрішні рейси включають 7 кг ручної поклажі і одне місце багажу вагою до 23 кг.

 

Нагадаємо, що під час проведення робочої наради з розвитку авіасполучень мер Кривого Рогу Костянтин Павлов сказав: 

«Кривий Ріг став ближче до Києва, до всієї України, до Європи.  Завдяки співпраці з Президентом України, облрадою, обласною державною адміністрацією запустили рейс до Києва, буде реконструйований аеропорт.  Розвиваємо також автомобільне і залізничне транспортне сполучення через наше рідне місто – робимо все можливе, щоб криворіжцям було зручніше і місто розвивалося».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: