Автомагнітоли, велосипеди, інструменти. У Кривому Розі затримали гаражних грабіжників. Відео

КРИМІНАЛ
23.04.21 - 15:08

У Кривому Розі поліція викрила серійних грабіжників гаражів. На рахунку зловмисників близько 30 викрадень державних номерних знаків, автомагнітол, велосипедів, професійного електроінструменту та мопедів. 

Як з’ясувалося, починаючи з січня 2021 року один із чоловіків, зламуючи замки і двері, проникав до гаражів та викрадав цінне майно. Після чого викрадене передавав своїм спільникам для продажу. 

 

22 квітня під час чергової крадіжки на території Довгинцівського району поліцейські затримали крадія. Ним виявився 35-річний місцевий мешканець, який у минулому вже відбував покарання за аналогічні злочини.

Того ж дня оперативники провели чотири санкціонованих обшуки за  місцем мешкання затриманого та його спільників. Вилучили велику кількість речових доказів: електричні інструменти, державні номери, автомобільні шини, велосипеди, двигуни, рибальське приладдя та мопеди.

 

Враховуючи кримінальний досвід затриманого, суд обрав для нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Відносно двох інших чоловіків, які причетні до зберігання викраденого, вирішують питання повідомлення їм про підозру.

 

Якщо вину грабіжників доведуть, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років, - повідомляє Нацполіція.

 

Відео - нижче.

 


 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: