Автопарк Кривбасводоканалу поповнився трьома сучасними аварійними машинами

КОМУНАЛКА
15.01.21 - 13:25

Автопарк Кривбасводоканалу поповнився трьома новимим машинами. Спецтранспорт закупили за офіційною відкритою процедурою, у межах виконання інвестиційної програми комунального підприємства.

Вартість однієї машини - близько одного мільйона гривень. 

"Наше місто підтримує інвестиційну програму міськводоканалу щодо модернізації виробництва і транспорту аварійного призначення. Цей технологічний транспорт дозволяє не тільки значно поліпшити якість ліквідації аварійних ситуації, а також значно покращити комфорт і якість проведення робіт для самого персоналу", - впевнений мер міста Костянтин Павлов.

Нове придбання - сучасні і комфортні автомобілі. Доукомплектований кузов містить кілька відсіків для перевезення запасних матеріалів, устаткування і обладнання, необхідного для виконання термінових ремонтних робіт. Автором проєкту з удосконалення авто стало конструкторське бюро комунального підприємства. Фахівці розповідають, під час розробки врахували усі побажання ремонтних бригад. 

 

Серед ноу-хау - автономні  помпи, зварювальні апарати та запчастини з матеріалами, розташовані в окремих відсіках. Кузови нових машин - більш просторі. Також за рахунок нової версії системи GPS-трекінгу на підприємстві  планують вибудувати чітку логістику. Це дозволить оптимізувати роботу всіх цехІв.
 

 

"Ці машини дозволяють оперативно реагувати на аварійні ситуації, забезпечують комфорт і зручність, мають підвищений ресурс", - каже Сергій Марков, директор КП "Кривбасводоканал".

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: