Бачу ціль - не бачу перепон! У Криворізькій бригаді - навчання зенітно-ракетної артилерійської батареї

ВІЙСЬКОВІ
28.01.20 - 12:55

У Криворізькій бригаді на полігоні військової частини 3011 НГУ розпочалися тактико-спеціальні заняття зенітно-артилерійської батареї, - повідомляє пресслужба частини.

Мета цих навчань – вдосконалення злагодженості бойової готовності та відпрацювання алгоритму дій у разі виявлення цілі.

 

Упродовж кількох днів гвардійці проходитимуть тактичну, спеціальну та інженерну підготовку: навчатимуться елементам протиповітряного бою в різних умовах, своєчасно виявлятимуть цілі, визначатимуть координати, а також оцінюватимуть боєздатність техніки та озброєння.

 

Злагодженість дій підрозділу в складних та напружених умовах сучасного бою вимагає від військовослужбовців відмінної бойової підготовки, тому одне з головних завдань під час польового виходу - навчити особовий склад проявляти активність, бути рішучими та уміти приймати рішення при виконанні спільних бойових завдань.

 

Нагадаємо, від початку війни на Сході країни криворізькі нацгвардійці проявили мужність у боях із незаконними збройними формуваннями так званих "ЛНР-ДНР" та російськими найманцями, не шкодуючи свого здоров’я та життя.

 

Бійці частини брали участь у звільненні Лисичанська, Слов'янська, Семенівки, Миколаївки, Сєвєродонецька. В боях під Лисичанськом загинув командир бригади Олександр Радієвський.

 

Війна на Донбасі забрала життя командира стрілецького батальйону Павла Сніцара та солдата строкової служби Ігоря Коцяра. За період АТО/ООС 16 військовослужбовців отримали поранення.

 

З грудня 2017 по лютий 2018 року військовослужбовці 21-ї бригади виконували завдання на блок-постах навколо Маріуполя та Волновахи. І сьогодні продовжують військову службу з охорони цілісності держави в районах проведення Операції Об'єднаних Сил.

 

Фото пресслужби військової частини 3011 НГУ.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: