Баскетбольні команди "Кривбас" та «Старий Луцьк» змагаються за бронзові нагороди Вищої ліги

СПОРТ
21.05.21 - 14:07

19 та 20 травня баскетбольні команди "Кривбас" та «Старий Луцьк» змагалися за бронзові нагороди Вищої ліги.

19 травня «Старий Луцьк» вирвав перемогу в Кривому Розі проти «Кривбасу» в стартовому поєдинку серії плей-офф за бронзу Вищої ліги, - повідомляють на сайті криворізької команди.

 

Суперники досить обережно вступили в боротьбу, припускаючись численних помилок. Згодом швидкості зросли, та боротьба залишалася рівною. На велику перерву команди пішли за невеликої переваги гостей – 38:42.

 

Більш вагомими шанси лучан на перемогу стали в третій чверті, коли вони відірвалися на 12 очок. Утім, із початком заключної чверті команди знову більше дбали про захист. Майже за всю половину заключної 10-хвилинки суперники обмінялися лише однією результативною атакою. Розв`язка настала на заключних хвилинах. Господарі поступово скоротили відставання до двох очок, однак витиснути більшого так і не змогли.

 

У переможців найрезультативнішими стали Сергій Юрченко (16 очок) та Дмитро Швагринський (14 очок). У господарів Микита Найко доклав максимум зусиль для порятунку – 23 очки. 20 очок та 9 підбирань набрав Владислав Фролов.

 

Другий матч серії до трьох перемог команди зіграли 20 травня. «Кривбас» узяв реванш за поразку у першій грі серії за третє місце, вигравши другу гру протистояння зі «Старим Луцьком» із рахунком 91:88. Таким чином, команда Сергія Корабльова зрівняла рахунок у серії, яка тепер переїжджає до Луцька.

 

Найкращим гравцем другого матчу став Микита Найко. Гравець «Кривбасу» набрав 32 очки, реалізувавши 3 з 6 двоочкових, 4 з 6 триочкових та 14 з 19 штрафних. Господарі реалізували 11 з 21 триочкових та пробили більше штрафних, завдяки чому нівелювали невеличку перевагу гостей на підбиранні.

 

 

Боротьба триває. Третій матч серії відбудеться 24 травня в Луцьку. 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: