Без блакитного палива на два тижні залишиться Довгинцівський район Кривого Рогу

ВАЖЛИВО
10.05.19 - 16:30

З 14 травня мешканці Довгинцівського району тимчасово залишаться без газу. Криворіжгаз мінятиме застарілі газорозподільчі вузли на один сучасний. Не торкнеться відключення лише Східних мікрорайонів. Ці роботи заплановані інвестпрограмою підприємства, яку погодили з мерією. 

На час проведення модернізаційних робіт від газопостачання відключать близько 19 тисяч споживачів району. На підприємстві попереджають – газу не буде близько двох тижнів.

«Передбачено заміну 5-ти газорозподільчих пунктів у незадовільному стані, які розташовані по вулиці Апостолівській Довгинцівського району. Ми їх замінимо на один шафний газорегуляторний пункт, з новим, сучасним, надійним обладнанням, який встановлять на вулиці Чорноморській», – розповідає головний інженер Криворіжгазу Борис Рибка.

Роботи з заміни обладнання завершать 3 червня.

«На час проведення робіт від мережі відключать споживачів 3906-ти будинків приватного сектору і 44-х багатоповерхівок. Це дозволить забезпечити надійність газопостачання усього району. Відновлення системи проводитимуть за графіком», – додав головний інженер.

Графік відновлення газопостачання кожен абонент Криворіжгазу зможе знайти на офіційному сайті підприємства.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: