БК “Кривбас” обіграв “Харківських Соколів” у домашньому матчі регулярного чемпіонату Суперліги Windrose

СПОРТ
23.01.22 - 9:28

“Кривбас” учора обіграв “Харківських Соколів” у домашньому матчі регулярного чемпіонату Суперліги Windrose. Невдалий старт,  фантастичний ривок та шалена підтримка вболівальників - у цій грі було все. Поєдинок на майданчику спорткомплексу КТУ завершився з рахунком 80:74 на користь господарів.  

“Харківські Соколи” потужно розпочали зустріч. Гравці “Кривбасу”  не  завжди встигали у захисті, багато втрачали. Відтак, перша чверть минула за тотального домінування харків’ян – мінус 12 очок для “Кривбасу”.

 

На початку другої чверті наша команда поступалася гостям вже на 14 очок. Проте, гравці “Кривбасу” прискорилися. Роман Бондарчук виконав три поспіль триочкових влучання з-за периметру і скоротив відставання до трьох очок. Далі підопічні Артема Сліпенчука  почали грати агресивніше, тисли на суперника і створили масу небезпечних моментів.

Харків’яни втратили контроль у грі, змушені були постійно захищатися. Натомість “Кривбас” свій момент вдало використав:  зміг не лише вирівняти рахунок, а й переломив перебіг поєдинку. За дві з половиною хвилини до завершення чверті двоочковий кидок зробив Владислав Коренюк – 34:33. Впродовж першої половини очки команді також приніс Айзеа Юміпіг, який реалізував три дальніх влучання. 38:35 – підсумок першої половини гри, попереду – “Кривбас”.

 

Після великої перерви гру вели підопічні Артема Сліпенчука. Серія триочкових влучань дозволила відірватися від харків’ян на максимальні 13 очок. Третя десятихвилинка завершилася з рахунком 64:51. Упродовж заключного періоду команди обмінювалися атаками, тримали одна одну у напрузі, але “Кривбас” виявився міцнішим і відбив спроби “Харківських Соколів” зрівняти рахунок. Наша команда впевнено довела гру до підсумкової перемоги — 80:74.    

 

“Кривбас” вперше в сезоні  здобув перемогу, загалом команда провела 25 матчів у Суперлізі Windrose, у яких здобула 9 перемог та зазнала 16 поразок; “Кривбас” піднявся на восьму позицію турнірної таблиці Суперліги. “Харківські Соколи” – на п’ятій сходинці турнірної таблиці, команда здобула 15 перемог та зазнала 11 поразок.

 

Далі криворізькі баскетболісти зіграють на виїзді з командою з Миколаєва 29 січня; “Харківські Соколи”  27 січня також на виїзді проведуть зустріч у Дніпрі.

“Кривбас” – “Харківські Соколи” – 80:74 (15:27, 23:8, 26:16, 16:23).

“Кривбас”: Коренюк – 22, 5 підбирань, Юміпіг – 22, 12 підбирань, Бондарчук – 10, Артамонов – 9, 10 підбирань,  Мотлі – 5, 9 підбирань, Латкович – 10.

“Харківські Соколи”:  Зечевіч – 22, 7 підбирань, Девіс – 18, Магоні – 10, Глєбов – 8, Граф – 4, 6 підбирань, Сімонс – 7, Нікітін – 5, 5 підбирань.

 

Джерело - БК "Кривбас". Фото ТРК Рудана.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: