"Бог велів убити 15 людей". Від рук криворізького нападника постраждали 10 містян, двоє з них загинули

РЕЗОНАНС
07.11.20 - 19:36

Наразі відомо вже про 10 людей, постраждалих від рук 29-річного молодика, який нині у Металургійному районі міста кидався на містян із ножем. Двоє загинули (батько й син), ще 8 зазнали ножових поранень. 

За словами інспекторки відділу моніторингу Криворізького відділу поліції Оксани Лєсонєн, жертвами нападника стали випадкові перехожі, яким він наніс численні ножові поранення.

 

Як ми писали, двоє чоловіків померли на місці. Ще 8 людей були доставлені до лікарень, в тому числі й 8-річний хлопчик.

 

У якому стані зараз постраждалі люди, ми повідомляли тут.

 

Агресивного криворіжця, підозрюваного в убивстві та нападі, поліція затримала в порядку статті 208 КПК України. При затриманні молодик виголосив незв'язний монолог на релігійну тему, заявив, що він - чи то Осиріс, чи то Адам, син Божий, і його Отець наказав йому убити 15 людей. Затриманий не зміг назвати, скільки загалом людей він уже вбив. Він вказав своє ім'я та адресу. Але, як стало відомо нашим журналістам, за цією адресою він лише прописаний, однак давно там не мешкає.

 

У поліції вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу. Відкрили кримінальне провадження за ст.115 (вбивство) ККУ.

 

"Після повідомлення про подвійне вбивство, менш ніж за 20 хвилин ми виявили чоловіка, який може бути причетним до вказаної події. Громадянина затримали. Члени екіпажу, який затримав ймовірного вбивцю: Андрій Галич, Христина Савенко, Сергій Маслянко, Віталій Савченко", - прокоментував подію перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

 

Поліція з'ясовує всі обставини трагічної події. 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: