Брат нардепа-зрадника Олега Царьова планував здійснити серію вибухів у Дніпрі

КРИМІНАЛ
19.05.22 - 14:19

СБУ затримала брата Олега Царьова на спробі організувати диверсії у східних регіонах. Цей родич колишнього нардепа-зрадника, ініціатора «новоросії» і поплічника Януковича намагався організувати диверсійну діяльність у Дніпропетровській області. 

Він був упевнений у швидкій перемозі рф: чекав на окупацію регіону та обіцяну йому посаду голови облдержадміністрації. Коли прихід росіян провалився, він отримав завдання дестабілізувати ситуацію у регіоні - влаштувати серію вибухів на об’єктах інфраструктури.  

 

СБУ стежила за ним ще на первинному етапі та запобігла цим планам. Під час обшуків, правоохоронці виявили у спеціально обладнаному схроні зброю та боєприпаси, тротилові шашки, банківські картки та паспорти громадянина рф.

 

За даними слідства, чоловік мешкав у Дніпрі ще з часів Революції Гідності, підтримуючи зв’язок зі своїм одіозним братом, який переховувався в рф. Вів тихий, непримітний спосіб життя і чекав на повернення Януковича.

Зараз йому оголошено про підозру за ст. 113 (диверсія) ККУ. Планують обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, - поінформували в СБУ.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: