Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 10 червня

ВАЖЛИВО
10.06.22 - 20:47

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 10 червня.

ГОЛОВНЕ:

 

Ситуація на криворізькому напрямку фронту зберігається напруженою, але повністю контролюється Збройними Силами України. Усі підрозділи наших частин виявляють мужність та героїзм. За інформацією Міністерства Оборони, окупанти зосереджені на зміцненні оборони. Обладнують раніше зайняті ними рубежі та встановлюють мінні загородження. Ворог все більш деморалізований і зазнає втрат у живій силі та техніці.

 

У той же час ворог веде практично цілодобові обстріли по всій лінії зіткнення з РСЗВ, ствольної артилерії, мінометів. Вночі у Криворізькому районі під обстріл ворога потрапила Ганнівка – це Широківська громада, без жертв. В Апостолівській громаді було обстріляно населений пункт Українка, там практично знищено приватне домоволодіння. Жертв немає. А у Великій Костромкі Зеленодольської громади через обстріл орків легкі поранення отримала цивільна жінка 1981 року народження, знищено домоволодіння. Иакож, Дніпропетровською обласною прокуратурою розпочато розслідування за фактом порушення окупантами законів та звичаїв війни за фактами пошкодження в Українці та Великій Костромці школи, дитячого садка, аптеки, Палацу культури та 12-ти житлових будинків.

 

Ситуація у Кривому Розі повністю стабільна і перебуває під повним контролем Військової адміністрації та ЗСУ. Усі міські служби та комунальні підприємства працюють стабільно.

 

ВАЖЛИВО! З 08.00 11.06.22 на території Кривого Рогу буде змінено порядок звучання сирен під час повітряної тривоги. Тепер, у разі отримання попередження про небезпеку ворожого удару з повітря, сигнал «Тривога» вмикатиметься і звучатиме протягом перших 5-ти хвилин. А після отримання сигналу «Відбій» вмикатиметься коротке звучання сирени тривалістю 15-20 секунд. При цьому повідомлення «Повітряна тривога» та «Відбій» в офіційних каналах месенджерів та додатках надходитимуть у звичайному режимі.

 

Шановні земляки! Після того, як завдяки мужності наших військових ворог був відсунутий від міста на далекі рубежі оборони, з гармат та «Градів» йому по Кривому Рогу не дістати. Але загроза ракетних ударів зберігається. Тому переконливо прошу - під час повітряної тривоги йти в укриття та перебувати в них до сигналу «Відбій». Бережіть себе та своїх близьких!

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: