Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 16 травня

ВАЖЛИВО
16.05.22 - 21:41

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 16 травня.

ГОЛОВНЕ:

 

- Оперативна ситуація в нашому регіоні залишається без істотних змін. У Кривому Розі та Криворізькому районі ситуація повністю контролюється ЗСУ та Військовою адміністрацією. Ми продовжуємо разом з військовими серйозне посилення нашої оборони та будівництво нових укріпрайонів.

 

- Ведеться розмінування територій. Сьогодні знешкоджено ще 30 касетних боєприпасів у Апостолівському районі.

 

- Орки продовжують обстріл мирних населених пунктів практично по всій лінії зіткнення в Херсонській області. Удари наносяться з РСЗВ, мінометів та САУ. Дякувати Богу, сьогодні жертв немає. Наші відповідають гідно – у районі населеного пункту Давидів Брід знищено ворожий польовий склад боєприпасів.

 

- У місті забезпечено роботу всіх комунальних служб, інфраструктури, медичних та соціальних установ.

 

- У Кривому Розі, навіть у непростих прифронтових умовах, дедалі більше оживає об'єктів бізнесу. Дякую кожному підприємцю, хто зберігає робочі місця та зарплати людям. Не на повну потужність, десь на 40%, десь на 70%, але стабільно працюють наші промислові підприємства. І порівняно з початковим спадом, обсяги нарощуються. Будуються нові логістичні ланцюжки зі збуту продукції. Працююча економіка – це кров держави, і зараз Кривий Ріг робить дуже суттєвий внесок у наближення нашої спільної перемоги.

 

- І ще про наші мирні перемоги. Україна вперше в історії виборола перше місце на Дефлімпійських іграх у Бразилії. Внесок у загальну перемогу вніс і вихованець криворізької ДЮСШ №5 Дмитро Василенко, який завоював золоту медаль у складі нашої баскетбольної збірної. А в Португалії, на Кубку світу зі спортивної акробатики, наші спортсменки, вихованки ДЮСШ №1 Таїсія Марченко та Вікторія Козловська стали чемпіонками світу. Вітаю від усіх криворіжців! 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: