Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 19 травня

ВАЖЛИВО
19.05.22 - 21:46

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 19 травня.

ГОЛОВНЕ:

  • Обстановка на нашому напрямку фронту залишається стабільно напруженою. Завдяки героїчним діям наших військових ворог стримується на далеких периметрах.

 

  • Ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі перебуває під повним контролем Збройних сил України та Військової адміністрації.

 

  • Ворог продовжує системний обстріл мирних населених пунктів по всій лінії зіткнення. Сьогодні вночі під сильний обстріл потрапили житлові квартали села Велика Костромка. За уточненими даними, зруйновано понад 20 будинків, перебито газопровід та електропостачання. Поранено двох мирних жителів, дякувати Богу, загиблих немає. Надвечір знову стався обстріл Великої Костромки, жертв немає, але вкотре є руйнування мирних будинків.

 

  • Спільно з військовими ми продовжуємо зміцнення всіх ліній оборони та будівництво нових споруд. Добре укріплені фортифікаційні споруди – це ефективна оборона, і життя наших захисників. Для цього задіяні всі наявні ресурси міста. Основне завдання у нас, як і раніше – не підпустити ворога до міста. І ми боротимемося за кожен сантиметр рідної землі.

 

  • Продовжується розмінування територій. Тільки сьогодні знешкоджено 71 касетний боєприпас від випущених орками ракет із РСЗВ «Торнадо-С».

 

  •  У самому Кривому Розі ситуація стабільна, місто живе та працює. Війна змогла порушити наші плани, але не зруйнувала наше життя. Сьогодні, після капремонту, ми ввели в дію сучасну амбулаторію на «Дружбі» у Довгинцівському районі. Якісне медичне обслуговування стало доступніше 12-ти тисячам криворіжців. В амбулаторії сучасний ремонт та найновіше обладнання. А ще – чудовий медперсонал. Тому що наші криворізькі медики, я певен – найкращі медики у світі!

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: